Parhaat käytetyt Aarrelabel vaatteet löydät Ninyes verkkokaupasta.

Kierrätä aarteillesi uusi elämä

Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen niistä tarkkaan harkiten, sillä maailmamme ei tarvitse yhtään enempää turhaa vaatetta. Tuotteemme valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksen ja muodin maailmassa.

Voit nyt lähettää tai tuoda käytetyt Aarrelabel -vaatteesi meille takaisin ja me hoidamme kaiken puolestasi. Saat korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50%-70% sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa ja nopeaa!

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Aarrelabel -vaatteet.

Miksi?

Aarrelabel valmistaa kestäviä ja laadukkaita vaatteita, ja jotta tuo käyttö jatkuisi mahdollisimman pitkään, tulee toisinaan tarve vaihtaa käyttäjää. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman helpon, turvallisen ja nopean kierrätysmahdollisuuden, joka on sinulle myös taloudellisesti kannattava. Mitä pidemmäksi saamme yksittäisen vaatteen käyttöajan kasvatettua, sitä pienempi on sen kokonaisvaikutus ympäristölle. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista, laukuista ja muista tuotteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

Mitä?

Kyllä kiitos:

Kaikki Aarrelabel vaatteet. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

Ei kiitos:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, kopiotuotteet tai jo loppuun käytetyt tuotteet. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten kasvomaskeja, heijastimia, kaula- tai korvakoruja.

Miten?

1. Täytä ja lähetä Aarrelabel x Ninyes Re.wear lomake.

2. Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.

Lähetysosoite:

Ninyes Oy
Veneentekijäntie 18 B2
00210 Helsinki


Matkahuollon asiakaspalautustunnus: 9545051
Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:
• Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
• Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5
• Lempäälä Ideapark / A-pääty / Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
• Iso Omena / P-taso, ekopiste / Piispansilta 11, Espoo

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi. Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Aarrelabel verkkokauppaan. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

Parhaat käytetyt Aarrelabel vaatteet löytyvät täältä:
ninyes.fi/collections/aarre

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot:
ninyes.fi/pages/re-wear

Kiitos, kun kierrätät!

PS. Seuraa meitä ja Ninyesiä somessa ja katso ajankohtaiset kierrätyskampanjat.