Naisten haalarit

Haalari on näyttävä vaatekappale, jonka valitsemalla olet hetkessä valmis päivän rientoihin. Klassikkohaalarimme Manuela on luottovalinta niin arkeen kuin juhlaan. Rullaa alas ja tutustu kaikkiin väreihin ja kuoseihin!

Naisten haalarit ‚Äď n√§ytt√§v√§ asu yhdell√§ vaatekappaleella

Hyvä nainen, pukemalla päälle haalarin, isket kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Näyttävä haalari saa sinut sekunneissa tyylikkääksi ja valmiiksi päivän rientoihin. Haalari on uniikki vaatekokonaisuus, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen: töihin, kaupungille, treffeille ja juhliin. Valitsemalla asuksesi täydellisen haalarin, et tarvitse enää muuta kuin asusteet haalarin seuralaiseksi ja olet valmis!

 

Haalari on klassikkovalinta

Haalareita on vuosikausien saatossa suunniteltu maailmassa kirjava m√§√§r√§ moneen eri tarkoitukseen. On lyhythihaisia ja pitk√§hihaisia haalareita, juhlavia kimallehaalareita ja puuvillaista sek√§ farkusta valmistettua arki ja ty√∂haalareita. Leve√§lahkeisia ja ihonmy√∂t√§isi√§ haalareita ‚Äď vaihtoehtoja on rajattomasti! Haalari ei siis ole uusi keksint√∂, vaan vuosien saatossa klassikoksi muodostunut luottovaate, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi vain heitt√§m√§ll√§ sen p√§√§llesi.

 

Laadukkaat naisten haalarit ‚Äď vastuullisesti Portugalissa valmistetut

Koska maailma on täynnä erinäköisiä naisten haalareita, me Aarteella olemme halunneet suunnitella haalarimme ajatuksella ja luoda siksi yhden haalarimallin, joka riittää vakuuttamaan asiakkaamme. Mihin tarvita muita vaihtoehtoja, kun ensimmäinen on jo täydellinen! Intohimomme luoda jokainen vaatekappale suoraan asiakkaan käyttöön, on johtanut meidät pitämään haalarivalikoimamme yksinkertaisena ja asiakkaidemme rakastamana.

 

Juhlahaalari tai arkihaalari Рsinä päätät!

Suomessa suunnitellut Manuela-haalarit pystyt stailaamaan juhlaan sekä arkeen. Lyhyet ja rennot hihat ja levenevät lahkeet tekevät haalarista rennon ja huolettoman päällä. Haalarien malli vyötäröstä alaspäin muistuttaa tuttua Alex Culottes -housujen mallia. Tämän vaatteen kanssa voit tanssia juhlissa vapaast ja näyttää hyvältä niin tehdessäsi! Haalariin kuuluva kaunis vyö tuo muuten yksinkertaiseen malliin istuvuutta ja pukevuutta. Haalari on helppo stailata itsellään tai yhdistäen erilaiseen yläosaan. Mikäli rakastat haalarisi väriä tai kuosia, mutta et jonain päivänä halua pukea sitä kokoasuna, heitä haalarin päälle takki tai neule!

 

Eettisesti valmistetut naisten haalarit

Eri materiaalin avulla saman mallin omaava haalari saa erilaisen fiiliksen. Mikäli kaipaat tyyliisi räväkkyyttä ja uutuutta, valikoimassamme upea puuvillainen Manuela-haalari on kauniin Hely-kuosinsa vuoksi todellinen pään kääntäjä ja pukeutumisesi virkistäjä. Jos et halua yksiväristä, mutta et myöskään kuviollista haalaria, kaunis dot-materiaalinen haalari on suosittu kompromissiratkaisu. Dot -materiaalin omaperäisyys on neuloksessa esiintyvissä pienissä pilkuissa, jotka saavat materiaalin heräämään kauniisti eloon. Dot- haalari on yksivärinen, mutta kuitenkin upean erilainen ja muissa mielenkiintoa herättävä haalari. Naisten haalareiden värejä ja materiaaleja on useita, jotta yhdessä haalarimallissa voisi olla mahdollisimman monenlaiselle ihmiselle vaate, mihin rakastua!

 

Tutustu myös:

Naisten neuleet

Naisten paidat

Naisten housut

Naisten asusteet

Naisten mekot