Naisten hameet

Hame on helppokäyttöinen ja helposti yhdisteltävä pukeutumisen Aarre. Aarteen valikoimasta löydät niin klassiset yksiväriset hameet, kuin näyttävät kuosilliset hameetkin, joista suurimmasta osasta löytyypä vielä aina niin käytännölliset taskut! Tutustu valikoimaan ja löydä oma Aarteesi.

Suomessa suunnitellut ja eettisesti Portugalissa valmistettuja naisten hameita

Oletko niin sanotusti housu- vai hameihminen? Jos pukeudut useimmiten housuihin, tuo hame mukavaa vaihtelua pukeutumiseen ja on mekkoa muokattavampi vaatekappale. Jos taas pidät hameista, löytyy Aarteen verkkokaupasta laaja valikoima naisten hameita eri malleissa, laaduissa ja kuoseissa. Käsilläsi onkin hamevalikoima, josta löydät hameen moneen tilaisuuteen. Valikoimassa on hameita aina rennosta trikoisesta pukevaan ja juhlavampaan lyocelliin. Jokainen hame on valmis stailattavaksi elämäsi eri tilanteisiin. Materiaaleja on paksummasta kevyempään sekä hamemalleja lyhyemmästä pidempään, sään vaatiman lämmittävyyden mukaan. Naisten hameita on saatavilla aina koosta XS kokoon 4XL asti. Tutustu hamevalikoimaamme ja piristä vaatekaappiasi uudella ja monikäyttöisellä hameella.

Klassisen malliset naisten hameet – Dot -materiaaliset päiväsi piristäjät

Kun haluat mielenkiintoisen ja pukeutumista piristävän hameen, ovat ihanat Dot-materiaaliset naisten Ana-hameet oikea valinta luomaan tyylikkään asukokonaisuuden. Froteemaiset pienet pilkut hameen neuloksessa tekevät hameesta poikkeuksellisen ja mielenkiintoisen. Hametta on saatavilla kolmessa ajattomassa värissä. Malliltaan klassinen hame sopii oikeiden asusteiden kanssa niin kesän rientoihin kuin talven pakkasiin. Suomessa suunnitellussa ja Portugalissa valmistetussa naisten hameessa on taskut tuotteen kummallakin, mikä tekee hameesta arkea helpottavan.

Kuosilliset hameet – kauniit katseenkiinnittäjät

Eettisesti valmistettua kuosillista hametta kannat ylpeästi päälläsi, sillä nämä hameet keräävät ihastelua! Löydä sinua ilmentävä kuosillinen naisten hame ja sovita se tyylisi mukaan. Mikäli hullaannut täysin hameiden upeisiin kuoseihin, löytyy useaan niistä myös samasta kuosista matchaava yläosa. Kuosillisia hameita on saatavilla kolmessa kukallisessa sekä kolmessa hauskan leikkimielisessä kuosissa. Esimerkiksi maksimittainen Anaís -hame on saatavilla ihastuttavassa Waiting -pantterikuosissa sekä suloisessa kukallisessa Spritz-kuosissa. Midimittainen Ana-hame taas löytyy hempeässa Rosa-kuosissa ja kesäisessä Papaya-kuosissa.

Yksiväriset naisten hameet

Upeat naisten yksiväriset hameet ovat klassisen tyylikäs valinta päiväsi asukokonaisuuteen. Esimerkiksi siro ja yksinkertainen Alina -ribbihame, joka muuntautuu niin työpaikalle kuin vapaa-ajallekin ja on helppo yhdistää eri vaatteiden seuraksi. Miellyttävä kynämallinen hame, jonka pituus ja helmassa oleva halkio, tekevät hameesta rennon pidettävän päällä. Myös väriä tuova, lyocellista valmistettu Ariel-hame, on oiva valinta yksiväristä hametta etsivälle. Kirkkaan oranssi naisten hame on helppo yhdistää sekä arkisempaan, että juhlavampaan käyttöön vaatepareja vaihdellen. Klassisen mallinen Ariel-hame on helppokäyttöinen ja pituutensa ansiosta sitä voi käyttää myös säiden kylmetessä. Ja mikä parasta, on Ariel-hameessa myöskin taskut sivusaumoissa!

Pitkät hameet näyttävät tyylikkäiltä

Näyttäväkuosinen pitkä hame luo kantajalleen tyylikkään eleganssin. Valikoimassamme on useita pitkiä hameita niin yksivärisenä kuin elävissä kuoseissa; musta hame luo klassisuutta ja oranssi hame vuorostaan antaa piristystä arkeen ja juhlaan.

Katso myös:

Naisten sukkahousut

Naisten paidat

Naisten mekot

Naisten housut