Naisten housut

Vastuullisesti valmistetut naisten housut arkeen, kotiin ja juhlaan. Me Aarteella olemme oman vastuullisen ja eurooppalaisen tuotannon lisäksi erityisen ylpeitä mukavista, istuvista ja paljon kehutuista naisten housuistamme. Tutustu laajaan housuvalikoimaamme, josta löydät niin klassiset porkkanahousut, tyylikkäät culottes-housut sekä katseen vangitsevat kuosilliset ja värikkäät housut.

N√§ytet√§√§n 1–20 / 38 tuloksesta

Vastuullisesti valmistettuja naisten housuja

Täydellisten housujen löytäminen juuri omalle vartalolle ei ole aina helppoa ja saattaa joskus vaatia paljonkin housujen sovittelua. Siksi haluammekin tarjota laajan valikoiman erilaisia housuja kattavien tuotetietojen kera. Housumme on saatavilla myös laajassa kokoskaalassa koosta XS aina kokoon 4XL. Ekologiset vaatteet ovat meidän juttumme.

Siistit ja mukavat housut ovat vaatekaapin kulmakivi

Naisten klassiset porkkanahousut ovat monikäyttöiset. Ne sopivat hyvin töihin ja juhlaan ja ovat tarpeeksi mukavat myös kotona oleiluun. Monipuolisuutensa ja mukavuutensa vuoksi Aarteen Carol-housut ovatkin löytäneet tiensä jo monen suosikiksi. Housut ovat mukavat vyötäröltä, niissä on käytännöllisyyttä tuovat taskut ja ne kapenevat imartelevasti kohti nilkkaa. Korkeavyötäröiset Cleo-housut taas ovat suoralahkeiset ja hieman Carol-housuja kapeammat. Housuissa on hiuslaskos, hieman vajaamittaiset lahkeet ja takana yksityiskohtana klassinen valeliivintasku. Housuissa on tietenkin myös kätevät sivutaskut.

Euroopassa valmistetut tyylikkäät culottes-housut

Aarteen mustat Alex-culottes-housut ovat vuodesta toiseen saatavilla olevat klassikkohousut. Culottes-housuissa on leveät ja hieman vajaamittaiset lahkeet. Mustien culottes-housujen lisäksi Aarteen verkkokaupassa on saatavilla myös värikkäitä culottes-housuja ja kuosillisia culottes-housuja. Housut sopivat vajaamittaisuutensa vuoksi hyvin myös hieman lyhyemmälle. Jos olet pitkä tai et pidä vajaamittaisista housuista, on valintasi Alice-culottes-housut. Leveälahkeisten housujen kanssa sopii erittäin hyvin istuvat paidat, topit ja t-paidat. Erittäin leveälahkeiset ja korkeavyötäröiset Cosmo-housut taas sopivat erityisen hyvin pitkälle ihmiselle, joka kaipaa liehuvia housuja.

Katseen vangitsevat kuosihousut

Käännä katseet kuoseilla ja väreillä. Myös housut voivat olla värikkäät ja kuosilliset! Jos kuosien ja värien käyttö tuntuu vaikealta ja mietit, miten lisätä väriä pukeutumiseen, on kuosillisten ja värikkäiden housujen yhdistäminen yksiväriseen paitaan helppo ensimmäinen askel värien rohkeampaan käyttöön. Aarteen valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia kuosillisia ja värikkäitä housuja: kukkakuosilliset housut, maalaukselliset värikkäät housut, pilkulliset housut, housut graafisesta kuosista, maanläheiset ruskeat housut, oranssit vakosamettihousut sekä ihanat vihreät housut.

Olohousut vastuullisista materiaaleista

Aarteen valikoimasta l√∂yd√§t my√∂s monet vastuullisesti valmistetut naisten olohousut. Olohousuissa t√§rkeint√§ on mukavuus ja rentous ja olemmekin kiinnitt√§neet eritysit√§ huomiota housujen pehmeisiin ja mukaviin materiaaleihin. Leve√§lahkeiset Tyne-housut on valmistettu Naia‚ĄĘ -selluloosakuidusta, jota valmistetaan vastuullisesti hoidettujen metsien puista. Naia‚ĄĘ -kuidun valmistusprosessina on suljetun kierron prosessi, jossa prosessissa k√§ytett√§v√§√§ vett√§ ja turvallisia k√§sittelyaineita voidaan k√§ytt√§√§ uudelleen. T√§m√§n vuoksi Naia‚ĄĘ -langalla on hyvin pieni ymp√§rist√∂vaikutus. Lis√§ksi Aarteen valikoimaan kuuluu ylelliset neulotut housut. Mulesing -vapaasta merinovillasta valmistut Dory-housut ovat pehme√§t ja l√§mmitt√§v√§t sopien t√§ydellisesti talven viimoihin. Yhdist√§ Dory-housut muhkeaan Demi-merinovillahuppariin!

Tutustu myös:

Naisten shortsit

Naisten haalarit

Naisten hameet

Naisten neuleet

Naisten sukkahousut