Naisten neuleet

Täältä löydät Aarteen ihanimmat naisten neuleet. Valmistettu vastuullisesti Portugalissa. Käyttämämme merinovilla on aina mulesing-vapaata. Rullaa alas ja löydä oma Aarteesi!

Näytetään 1–20 / 24 tuloksesta

Naisten neuleita mukavaan ja ajattomaan pukeutumiseen – vastuullisesti Euroopassa valmistettu

Neule on usein yksi pitkäikäisimmistä vaatekappaleista. Siksi laadukkaaseen neuleeseen panostaminen kannattaa ja neuleen oikeaoppiseen hoitoon kannattaa tutustua huolellisesti. Vaikka neuleen hoito-ohjeet poikkeavat tavanomaisesta trikoo- tai kangasvaatteen hoito-ohjeesta, on neuleen hoito kuitenkin paljon näitä helpompaa. Aarteen valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia naisten neuleita aina neulemekoista neulepaitoihin ja neulehousuihin. Tutustu valikoimaan ja löydä oma neuleaarteesi!

Monikäyttöiset ja laadukkaat naisten neuletakit

Laadukas neuletakki kuuluu ajattomaan tyyliin. Neuletakki on usein iso panostus, joka kannattaa kuitenkin tehdä. Laadukas ja ajattoman tyylinen neuletakki pysyy käytössä vuodesta toiseen ja on parhaimmillaan luottovaatteesi vuosikymmenestä toiseen. Villasta valmistetun neuletakin etu on myös siinä, ettei se kaipaa eritystä huolenpitoa. Neuletakin huoltoon riittää usein pelkkä tuuletus, pakastus ja mahdollisten nukkapallojen poisto nukkakoneella. Kun etsit muhkeaa neuletakkia, on valintasi pitkä Alma-neuletakki, joka löytyy valikoimasta useassa eri värissä. Neuletakeistamme löytyy aina myös taskut! Kun etsit simppeliä neuletakkia kivoilla yksityiskohdilla, on valintasi klassinen musta Edith -neuletakki, joka on valmistettu mulesing -vapaasta merinovillasta. Jos villa materiaalina ei sovi sinulle, löytyy valikoimastamme myös pitkä puuvillainen Nora-neuletakki, joka on valmistettu 100 % orgaanisesta puuvillasta.

Ylellinen neulemekko toimii arjessa ja juhlassa

Laadukkaasta neulemekosta tulee helposti luottovaate. Neulemekko on lämmin, mukava ja helppohoitoinen. Aarteen valikoimasta löydät klassisen Nooa-neulemekon, joka on valmistettu mulesing-vapaasta merinovillasta Euroopassa, Portugalissa. Nooa merinovillamekko on polvipituinen, siinä on klassinen o-pääntie ja istuvat hihat. Valikoimastamme löytyy myös hienostunut Filipa-neulemekko, jossa on korkea poolokaulus. Jos neulemekko tuntuu liian pitkältä, löytyy valikoimastamme myös mulesing vapaasta merinovillasta valmistetut Ada-neuletunikat, sekä orgaanisesta puuvillasta valmistettu Iida-neuletunika. Neulemekon alle kannattaa aina pukea erittäin ohut ja hengittävä t-paita. Näin hiki ei tartu niin helposti neulemekkoon ja neulemekon pesutarve pienenee. Jos haluat lukea lisää villavaatteiden pesusta ja huollosta, lue hoito-ohjeemme villavaatteen huoltoon ja säilytykseen täältä ja ohje villavaatteen pesuun täältä.  

Tyylikäs ja simppeli neulepaita päihittää arjen pukeutumispulmat

Kun kaipaat arki- ja työpukeutumiseen siistiä aarretta ja ajatonta tyyliä, on laadukas neulepaita hyvä valinta. Siisti ja simppeli neulepaita toimii erilaisten alaosien kanssa aina rennoista farkuista siisteihin suoriin housuihin ja hameisiin. Aarteen valikoimasta löydät laadukkaan ja klassisen poolokauluksisen Noemi-neulepuseron, sekä rennon tyylikkään Demi-neulehupparin. Molemmat neulepaidat on valmistettu Euroopassa mulesing-vapaasta merinovillasta. Jos haluat pukeutua kokonaan lämpimään mulesing-merinovillaan, valitse neulepaidan kaveriksi merinovillasta valmistetut neulehousut. Aarteen valikoimasta löytyvät leveälahkeiset Abby merinovillaiset culottes housut sekä rennot Dory -merinovillahousut.

Mulesing vapaa merinovilla on luonnon oma supermateriaali

Suuri osa Aarteen naisten neuleista on valmistettu mulesing-vapaasta merinovillasta. Olemme valinneet mulesing -vapaan merinovillan naisten neuletuotteisiimme sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja pehmeän tunnun vuoksi. Merinovilla lämmittää kylmässä säässä ja hengittää erinomaisesti siirtäen tehokkaasti kosteutta. Merinovilla on oiva materiaali lämmittämään talvella, mutta se on myös erityisen hyvä syys- ja kevätkelien vaihtelevassa säässä, jolloin aamut ovat kylmiä ja iltapäivät lämpimiä. Merinovilla ei tunnu kuumalta lämpimälläkään kelillä sen hyvän hengittävyyden vuoksi. Lisäksi merinovillan tuntu on tavallista villaa pehmeämpi, eikä se yleensä kutita ihoa tavallisen villan tapaan. Kaikki käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata, joka on tavalliseen merinovillaan verrattuna vastuullisempaa lampaiden kannalta.

Mitä tarkoittaa Mulesing vapaa merinovilla?

Mulesing on lampaankasvattajien käyttämä kirurginen toimenpide, jossa ei käytetä puudutusta. Toimenpiteessä lampaalta poistetaan takapuolen ympäriltä pala löysää ihoa. Toimenpide tehdään, jotta estettäisiin loiskärpästen muniminen ja pesiytyminen lampaan iholle.

Tutustu myös:

Villavaatteen huolto ja säilytys

Villavaatteen pesu

Naisten asusteet

Naisten takit