Naisten paidat

Aarteen laajasta valikoimasta löydät paidan, joka saa sinut ilmaisemaan itseäsi omalla tavallasi ja inspiroitumaan kokeilemaan jotakin aivan uutta. Tutustu naisten paitoihin ja löydä oma Aarteesi!

Näytetään tulokset 1–20 / 70

Naisten paitoja jokaiselle – vastuullisesti Portugalissa valmistettu

Aarteen naisten paidoista löydät niin herkullisen värikkäät kuin klassisetkin paidat. Myös kuosien rakastajille löytyy mistä valita, sillä valikoimasta löytyy myös useita kuosillisia naisten paitoja Aarteen suorituissa ja uniikeissa kuoseissa. Eettisesti valmistetut paidat ovat upean ulkonäkönsä lisäksi suunniteltu mahdollisimman mukaviksi ja istuviksi niiden käyttäjiä ajatellen. Paitoja on saatavilla aina koosta XS kokoon 4XL asti. Valmistamme kotimaisia ekologisia vaatteita.

Naisten ribbi paidat – klassiset luottopaidat

Naisten ribbipaita on luottopaita, jonka voit pukea pelkästään tai yhdistäen esimerkiksi neuletakin kanssa. Ribbipaidat ovat joustavia ja istuvia, jonka vuoksi tämä tyylikäs paita tuntuu päällä erittäin mukavalta. Ribbipaitoihin kuuluvat mallit ovat Rute-paidat ja Rudi-paidat, jotka ovat löytäneet tiensä jo monien ihmisten sydämiin. Paitojen erona on vain hihan pituus; voitkin siis ostaa lemppari ribbipaidan niin lämpimille kuin kylmille keleille! Rute-paitaa on saatavilla laaja yhdeksän värin kirjo, joihin kuuluu myös suosittu Rosa Fall- kuosi. Rudi-paidan voit taas valita kuudesta eri väristä, jotka tanssahtelevat aina tumman eri sävyistä vaalean hempeän väriseen paitaan. Myös houkuttelevan väriset Leo-paidat ovat osa ribbipaitojen laajaa porukkaa. Nämä väripommit piristävät päivääsi ja ovat osuva paitavalinta esimerkiksi kesähelteisiin mallinsa vuoksi. Näillä Suomessa suunnitelluilla Leo -paidoilla on merkittävä synnyin tarina, sillä ne on luotu halusta vähentää tekstiilijätettä ja ovatkin siis tehty tehtaalle ylimääräiseksi jääneistä materiaaleista.

Naisten näyttävät kuosilliset paidat – kuosien ja värien rakastajan valinta

Kuosilliset naisten paidat säihkyvät aina kesäisistä kukkakuvioista tummemman sävyisiin kuoseihin. Paitavalikoima koostuu söpön leikittelevistä ja sievän eleganteista kuoseista, ja tämän avulla paidat antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi juuri haluamallasi tavalla. Suuresta suosiosta nauttinutta Orvokki- kuosista paitaa löydät useassa eri värissä; sinisessä, vaaleanpunaisessa ja keltaisessa. Yksityiskohtaisilla röyhelöhihoilla varustettu Marion-paita komeilee näyttävässä keltaisen värisessä Orvokki-kuosissa ja on onnistunut valinta niin työpäivään, juhlaan kuin vapaa-ajan viettoon. Myös tunnettua ja elegantin tumman sävyistä Rosa Fall- kuosia voit bongailla muiden paitojen seasta useammassa eri mallisessa paidassa esimerkiksi muhkean puhvihihaisena Minna-paitana.

Yksinkertainen on kaunista – naisten yksiväriset puserot

Suomessa suunnitellut yksiväriset puserot ovat oiva monitoimiratkaisu kätevyyden ja yksinkertaisuuden rakastajille. Kun haluat paidan, joka toimii ilman erilaisia asusteita, mutta on silti myöskin helppo yhdisteltävä muun asukokonaisuuden kanssa, ovat nämä puserot oiva valinta. Suositut Jody-paidat ja Rory-paidat ovat helppoja ja luottamuksesi arvoisia t-paitoja, jotka on mahdollista yhdistää niin hameiden kuin housujen kanssa. Rory-paitojen yksinkertaisuutta kuitenkin tasapainottaa niiden monipuolinen kuuden värin värivalikoima, jonka avulla pystyt valitsemaan paidan omaan tyyliisi sopivasti. Kylmiin ja pimeneviin päiviin puolestaan energiaa tuo pastellin sävyiset yksiväriset ja pitkähihaiset Farah- paidat. Kun kaipaat paitaa, jossa on maanläheistä tai klassisen väristä paitaa, on valintasi Anita- paita, Stella-paita ja Paris-paita.

Yksityiskohtaiset Dot-paidat – uniikki naisten paita

Malliltaan yksinkertaisetkin paidat kiinnittävät katseita ja keräävät kehuja, kun paitaan käytetty materiaali on ihastuttavaa Dot-kangasta! Tästä froteemaisilla pilkuilla koristellusta struktuurikankaasta on valmistettu Cecily-paidat ja Sinna-paidat. Paidat on helppo yhdistää eri alaosiin tai mikäli pienet froteemaiset pilkut vievät sydämesi, voit pukea paidan samasta materiaalista valmistettuun Ana-hameeseen tai Alex-housuihin.

 

Tutustu myös:

Naisten t-paidat

Naisten topit

Naisten tunikat

Naisten housut

Naisten asusteet