Naisten shortsit

Aarteen valikoimasta löydät vastuullisesti ja ekologisesti valmistetut naisten shortsit arjen pukeutumiseen ja oleiluun. Suositut Lynn-bikershortsit ovat loistava valinta tuomaan pukeutumiseen mukavuutta ja rentoutta. Rullaa alas ja löydä oma Aarteesi!

Laadukkaat naisten shortsit

 

Me Aarteella haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Sen vuoksi olemme suunnitelleet shortsit ihoa hellivillä ja ekologisilla materiaaleilla sekä mukavalla istuvuudella. Shortsivalikoima on mallien ja materiaalien ansiosta monikäyttöinen; vapaa-aikaan, rentoutumiseen tai juhlaan. Tutustu Aarteen vastuullisesti valmistettuihin shortseihin täällä!

 

Eettisesti valmistetut shortsit

Shortsit ovat vaate ja asuste. Helteisellä kelillä shortsit korvaavat pitkät housut, mutta vaikka helle onkin vain hetkellistä, on yksinkertaisille shortseille käyttöä myös muulloin. Talvella ne estävät sukkahousujen valumisen, toimivat lämmikkeenä housujen alla ja tekevät koti-ajasta rennon.

 

Naisten puuvillaiset bikershortsit

Puuvillaiset bikershortsit ovat perusvaate, jota kuuluu myös monen kapselivaatekaappiin. Tämän vuoksi Lynn -bikershortsit ovat luottovaate, joka taipuu moneen eri käyttöön. Laadukkaat Lynn shortsit ovat 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania, jonka vuoksi ne ovat erittäin mukavat päällä. Mustien Lynn -bikershortsien materiaali on tavallista trikoota vahvempaa ja ne voikin pukea tyylikkäästi esimerkiksi hupparin tai jakkutakin kanssa. Bikershortsit tekevät mekkojen ja hameiden käytöstä rentoa ja helppoa kaikkina vuodenaikoina; ei haittaa, vaikka helmat heiluisivat korkealle tai reidet hinkkaavat kävellessä yhteen, kun ihonmyötäiset shortsit takaavat mukavuutesi!

 

Stailaa Lynn-bikershortsit tarpeesi mukaan

Vastuullisesti valmistetut Lynn-bikershortsit löydät klassisen mustan lisäksi kukkakuosilla, keltaisena ja vihreänä. Naisten puuvillaiset Lynn-bikershortsit on vaate, jonka pystyt helposti stailaamaan kesän eri menoihin. Yhdistä shortsit Rory-paidan ja Dove-lippiksen kanssa sporttiseksi kokonaisuudeksi tai esimerkiksi festareille maihareiden ja näyttävän yläosan kanssa. Heitä shortsit bikinien päälle rannalle tai mekon seuralaiseksi menevään kesäiltaan.

 

Luksusta arkeen – naisten upeat oloshortsit

Hidas aamu ja kuppi kuumaa. Enää puuttuu pehmeät, kotona oleiluun sopivat shortsit tekemään päiväsi aloituksesta täydellisen. Ei ole hetkeä, jolloin sinun ei tulisi antaa itsellesi parasta; miksi et siis panostaisi myös kotona käyttämääsi aikaan? Ihanissa pastellinsävyisissä Ariana  ja Freya -shortseissa viihdyt niiden tuoman luksuksen keskellä joka hetki. Yhdistä shortsit niille suunnitellun söpön Rue tai Faypaidan kanssa luoden kotiasusta yhtenäisen kokonaisuuden.

 

Pehmeät, ihoa hellivät shortsit luovat ylellisen ja ekologisen oloasun kotiin

Ekologiset ja vastuulliset materiaalit erottavat n√§m√§ kauniit shortsit t√§ysin muista oleskeluun sopivista shortseista. Aarteen laadukkaat ja vastuullisesti valmistetut Ariana- shortsit sis√§lt√§v√§t 33% Naia -materiaalia ja ovat t√§m√§n vuoksi silkkiset ja kevyet p√§√§ll√§. Shortseja on saatavilla kahdessa suloisessa pastellin s√§vyss√§ ja voit luoda kokonaisen setin pukemalla niiden kanssa saman s√§vyisen Rue -paidan. Ekologinen Naia -materiaali on luonnostaan ihoyst√§v√§llinen ja hengitt√§v√§ ‚Äď lue lis√§√§ materiaalista t√§√§lt√§. Naisten p√∂rr√∂iset Freya- shortsit puolestaan ovat 90% bambuviskoosia, mik√§ tekee niist√§ eritt√§in pehme√§t. Yhdist√§ shortsien kanssa Fay -paita niin luot itsellesi tai lahjaksi ylellisen ja vastuullisen oloasusetin.

 

Tutustu myös:

Naisten housut

Naisten t-paidat

Naisten topit

Naisten oloasut

Naisten neuleet