Naisten sukkahousut

Aarteen super suositut luottosukkikset löydät täältä! The 3D-Pantyhose-sukkahousujen 3D-rakenteen ansiosta sukkahousut eivät valu tai purista. Sukkahousut on valmistettu Italiassa hengittävästä Q-Nova -kierrätysmateriaalista. Valitse suosikkisi neljästä eri vaihtoehdosta!

Naisten vastuullisesti valmistetut 3D-sukkahousut

 

Täydellisten sukkahousujen löytäminen saattaa olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta! Nimittäin Aarteelta löydät super suositut The 3D Pantyhose -sukkahousut; mukavat, kestävät ja vyötäröltä täydellisesti istuvat sukkahousut, jotka on valmistettu osittain kierrätysmateriaalista. Sukkahousujen suuren suosion saloisuus on niiden 3D-rakenteessa ja saumattomassa vyötärönauhassa. 3D -rakenteen ansiosta sukkahousut joustavat kaikkiin suuntiin ja sen ansiosta muotoutuvat juuri sinulle sopiviksi. Nämä sukkahousut eivät valu päivän riennoissa eikä vyötärönauha purista ikävästi. Kaikki Aarteen sukkahousut on valmistettu Italiassa.

 

Mukavat ja istuvat naisten sukkahousut

Sukkahousujen tulee tehdä pukeutumisesta helppoa, mielekästä ja erityislaatuista, eikä vähentää haluasi pukea päälle upeaa mekkoa tai hametta. Pue illallistreffeille mitä ikinä haluat, sillä nämä sukkahousut takaavat mukavuutesi. Ja mikä sen täydellisempää, kuin näyttää hyvältä ja tuntea olonsa mukavaksi samaan aikaan. Sukkahousujen pehmeän rakenteen ja hyvän istuvuuden vuoksi Aarteen 3D-sukkahousut tekee mieli pukea myös housujen alle lisälämmöksi kylmänä päivänä. Sukkahousuista on saatavana laaja kokovalikoima: 36-40, 40-44, 44-48. Jos olet kahden koon välillä, voit valita koon sen mukaan, kuinka napakasta istuvuudesta ja läpinäkyvästä ulkonäöstä pidät. Suosittelemme kuitenkin aina kahden koon välillä miettiessä valitsemaan isomman koon, sillä isompi koko on usein mukavampi ja se kestää ehjänä pidempään. Sukkahousut ovatkin mukavuutensa lisäksi erittäin käytännölliset.

 

Kestävät naisten sukkahousut vaativat oikeaoppista huoltoa

Koska meille Aarteella on tärkeää kestävä ja vastuullinen muoti, olemme halunneet tehdä myös sukkahousuistamme luotettavat. Hellällä kosketuksella Aarteen sukkahousut voivatkin palvella sinua pitkään, eikä sinun tarvitse säännöllisesti ostaa uusia sukkahousuja itsellesi. Sijoita rahasi laatuun ja kiinnitä huomiota sukkahousujen oikeaoppiseen huoltoon ja käyttöön! Lue sukkahousujen pesusta lisää täältä.

 

Eettisesti ja ekologisesti Italiassa valmistetut sukkahousut

Jokaisista ostetuista sukkahousuista lahjoitamme 1 euron It√§meren suojeluun John Nurmisen s√§√§ti√∂n Puhdas It√§meri -projektille. Pelk√§st√§√§n ostamalla Aarteen sukkahousut, voit siis jo olla osana jotakin todella t√§rke√§√§!¬†Sukkahousut sis√§lt√§v√§t 54% Q-NOVA- polyamidia, joka on tuotantovaiheessa kierr√§tetty√§ polyamidia. Q-NOVA- polyamidi valmistuksessa pyrit√§√§n v√§hent√§m√§√§n hiilidioksidip√§√§st√∂j√§ ja k√§ytet√§√§n 90% v√§hemm√§n vett√§ kuin normaalin neitseellisen polyamidin tuotannossa. Sukkahousujen langan kehruussa ei ole k√§ytetty lainkaan kemikaaleja ja sukkahousuilla on Oeko-tex¬ģ standard 100 -sertifikaatti.

 

Klassiset naisten mustat sukkahousut

Aarteen sukkahousuvalikoimasta löydät mustat sukkahousut kolmella eri paksuudella. Valikoimassa on sopivat sukkahousut kaikkiin vuodenaikoihin; syksyyn, talveen, kevääseen ja kesään. Suosituimmat sukkahousumme ovat mustat 50 denierin sukkahousut, jotka tulevat kahden kappaleen pakkauksessa. Nämä sukkahousut ovat täydelliset etenkin keväisin ja syksyisin. Mustat pilkulliset 20 denierin dot-sukkahousut ovat klassinen valinta juhlaan. Nämä sukkahousut tuovat asuun hienostuneen yksityiskohdan ja ovatkin olleet asiakkaidemme suuressa suosiossa jo pitkään. Jos et pidä pilkuista, mutta haluat ohuet sukkahousut juhlaa, ovat valintasi yksiväriset mustat 20 denieriset sukkahousut. Pilkulliset ja yksiväriset 20 denierin sukkahousut ovat saatavana yhden kappaleen pakkauksissa. Kun kaipaat sukkahousuja kylmälle säälle, ovat mustat 80 denierin sukkahousut oiva valinta. Myös nämä sukkahousut myydään kahden kappaleen pakkauksissa.

 

Lue täältä lisää The 3D Pantyhose -sukkahousuista ja missiostamme tarjota mukavat ja ekologiset sukkahousut juuri sinulle!

 

Tutustu myös:

Naisten asusteet

Naisten mekot

Naisten hameet

Naisten tunikat