Naisten takit

Onko sinulla etsinnässä naisten takki? Olet oikeassa paikassa. Etsit sitten paksua ja lämpöistä neuletakkia tai kevyempää näyttävää kietaisutakkia, meiltä löydät! Aarteen valikoimasta löydät laadukkaat sekä eettisesti Portugalissa valmistetut takit moneen tyyliin ja tilaisuuteen. Rullaa alas ja löydä oma Aarteesi.

Näyttää kaikki 19 tulosta

Naisten takit – Suomessa suunnitellut monikäyttöiset takit

Viimeistele asukokonaisuutesi kevyellä takilla! Aarteen valikoimasta löydät upeat vastuullisesti Portugalissa valmistetut naisten takit kruunaamaan asukokonaisuuden ja tuomaan lämpöä viileisiin päiviin. Laaja valikoima lämmittäviä neuletakkeja, monikäyttöisiä kietaisutakkeja sekä puuvillaisia takkeja, jotka toimivat sisäkäytössä ja kesällä myös ulkokäytössä. Aarteen takeista löydät sen oman takkiaarteesi, pidit sitten kirjavan värikkäistä tai yksinkertaisen yksivärisistä takeista. Valmistamme tyylikkäät takkimme eettisesti ja kuuntelemme aina asiakkaitten toiveita tuotekehityksessä.

Vastuullisesti Portugalissa valmistetut laadukkaat neuletakit

Neuletakki on kuin lämmin halaus juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Korkealaatuiset Suomessa suunnitellut neuletakkimme pitävät sinut lämpöisenä syksyn tuulessa sekä talven pakkasessa. Neuletakki toimii myös kesällä päällystakkina ja mahdollistaa myös esimerkiksi kesäisten mekkojen käytön myös pitkälle syksyyn. Aarteen valikoimasta löydät neuletakkeja kolmella eri materiaalilla.

Melkeinpä klassikkotuotteeksi muodostuneet villaiset Alma- takit ovat täydellinen valinta, kun haluat kietoutua lämpimään vaatteeseen. Oversize- mallisen naisten neuletakin onkin sanottu olevan luottovaate useamman omistajansa mielestä. Myös upea puuvillainen Nora-neuletakki tuo lämpöä hieman pidemmässä mallissa ja tasakuvioisessa neuloksessa. Pohkeisiin asti yltävä pitkä naisten neuletakki lämmittää sinua ylhäältä alas asti ja saa sinut tuntemaan olosi rennoksi ja mukavaksi sitä päällä pitäessäsi. Merinovillasta valmistettu naisten Edith- merinovillatakki on täydellinen valinta, kun toivot itsellesi hengittävää ja lämmintä vaatetta, joka pitää olosi mukavan kevyenä. Materiaalina merinovilla on taipuisaa eikä se rypisty helposti, jonka vuoksi siitä valmistetut vaatteet ovat erittäin mukavia ja helppokäyttöisiä. Kevyen rakenteensa vuoksi merinovillaisia vaatteita voi käyttää myös kerrospukeutumisessa.

Kauniit ja näyttävät naisten kietaisutakit

Monikäyttöisyyden ystävälle kietaisumalliset takkimme ovat täydellinen valinta. Näyttävät kuosilliset kietaisutakit Samara ja Siena nimittäin toimivat mainiosti niin mekkona kuin takkinakin. Kylmän kelin saapuessa vaate toimii takkina neuleen päällä. Kesällä puolestaan voit kietaista takin vain kiinni mekoksi ja olet lähtövalmis! Aarteen näyttävät vaaleat ja tummat kukkakuosit pääsevät valloilleen kietaisutakeissa. Takkien upeasti suunnitellut kuosit tekevät vaatteesta kauniin persoonallisen ja näyttävän. Myös Dot-kangasta löytyy lyhyemmän mallisessa Sue-kietaisutakissa klassisessa mustassa värissä. Väriltään ja tyyliltään yksinkertainen takki herää materiaalinsa ansiosta kauniisti eloon ja antaa takille ripauksen omalaatuisuutta. Naisten eettisesti ja vastuullisesti valmistettuja kietaisutakkeja löydät paksumman puuvillaisena, sekä ohuena ja viilentävänä lyocell- kangastakkina.

Rakastettu Bubble-takki orgaanisesta puuvillasta ja kierrätetystä polyesterista

Kenties suosituimpaa materiaaliamme, Bubble-materiaalia löytyy myös klassisessa Bubble-takissa, joka on ollut valikoimassamme jo vuodesta 2017. Taskullinen naisten takki on vaate kauniilla ja yksinkertaisella mallilla, sekä söpöllä kuplamuovia muistuttavalla neuloksella. Tätä eettisesti valmistettua naisten takkia on kehuttu sekä hyvin istuvaksi, että laadukkaaksi takiksi. Takin mallin ansiosta se on helppo yhdistää hameiden, housujen ja mekkojen kanssa. Kokeile ja ihastu pehmeään takkiin, joka saa olosi tuntumaan mukavalta ja tyylikkäältä. Jos ihana Bubble-materiaali vie sydämesi, voit löytää samaista materiaalia myös esimerkiksi tunikoista, yhdistäen sen upeaksi kokonaisuudeksi takin kanssa!

Katso myös:

Naisten neuleet

Naisten mekot

Naisten asusteet

Naisten housut

Naisten paidat

Naisten tunikat