Naisten tunikat

Tunika on monikäyttöinen Aarre, joka toimii niin arjessa, kuin juhlassakin! Aarteen tunikat suunnitellaan ajattomiksi ja suosittu Bubble-tunika onkin ollut mallistossa jo vuodesta 2017. Tutustu tunikoihin ja löydä oma luottoaarteesi!

Eettisiä ja monikäyttöisiä naisten tunikoita

Tunika toimii aina juhlahumusta päivittäisen arjen keskelle. Me Aarteella pyrimme suunnittelemaan tunikat nii mahdollisimman monikäyttöisiksi. Tunika onkin siis vaatevalinta, jossa kulminoituu rentous ja tyylikkyys yhtäaikaisesti. Näin myös juhlaan sopiva tunika voi muuntua työ- ja vapaa-ajan asuksi. Valitse kaunis tunika, jonka pystyt helposti yhdistämään myös erilaisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Naisten upeita Suomessa suunniteltuja tunikoita saat valikoimastamme kolmella eri materiaalilla, kahdella mallilla sekä koosta XS kokoon 4XL asti. Päästä mielikuvituksesi laukalle ja stailaa tunika omannäköiseksesi vaatekokonaisuudeksi!

Kevyttä lämpöä – Suomessa suunnitellut merinovillatunikat

Laadukkaat Ada-merinovillatunikat ovat hyvä valinta viileän päivän yllättäessä. Tunika on merinovillaisen materiaalinsa vuoksi lämmin, mutta hengittävä vaate, joka tekee tunikasta miellyttävän ja kauniisti laskeutuvan päälläsi. Merinovillan ohut materiaali antaa tunikalle useita käyttötarkoituksia ja onkin oiva valinta myös esimerkiksi viileisiin kesäiltoihin talven paukkupakkasten lisäksi. Farkut, leggingsit tai suorat housut; mikä vain näyttää hyvältä laadukkaan merinovillatunikan rinnalla. Mulesing -vapaata merinovillatunikaa löytyy kolmessa värissä; petrolina, viininpunaisena ja tumman vihreänä. Kun tarvitset rentoutta ja mukavan lämmintä oloa, kietoudu tähän laadukkaaseen ja imartelevaan merinovillatunikaan. Jos merinovilla ei ole sovi sinulle, on valintasi Iida-neuletunika, joka on malliltaan samanlainen, kuin Ada-neletunika, mutta materiaali on 100% orgaanista puuvillaa.

Velouriset tunikat tuovat juhlahumun luoksesi

Tyylipuhtaat, eettisesti velour-materiaalista valmistetut tunikat antavat juhlan tuntua elämääsi. Samettisen pehmeä ja himmeäkiiltoinen tunika muuntuu materiaalinsa vuoksi helposti ylelliseksi ja saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi pelkästään jo pukemalla sen päällesi. Lilian-velourtunikaa on saatavilla kolmessa elegantin tummassa sävyssä mustana, ruskeana ja sinisenä. Vastuullisesti Portugalissa valmistetut tunikat eivät jätä sinua kylmäksi laadun, kuin tuotteen mukavuudenkaan suhteen ja takaavat sinulle hyviä hetkiä se ylläsi. Lisää kauniin tunikan kanssa sukkahousut, sekä lempikorusi ja olet valmis juhlimaan!

Vastuullisesti Portugalissa valmistetut Bubble-tunikat – pehmoiset suosikit

Aarteen klassikkomateriaalia Bubblea löytyy myös tunikoissa. Pehmoinen Bubble-tunika on ollut mallistossamme jo vuodesta 2017 alkaen, eikä sen suosiolle näy loppua. Mielenkiintoinen ja käytännöllinen Bubble-tunika tarjoaa sinulle niin mukavan, istuvan kuin leikkisän fiiliksen hauskan Bubble-materiaalinsa vuoksi. Bubble-tunika päällä sinusta tuntuu, kuin olisit käärittynä pumpuliin. Jos kaipaat vaatetta, joka ei petä luottamustasi missään tilanteessa, nämä moneksi muuntautuvat tunikat ovat sinun juttusi. Materiaalin leikittelevä pinta tuo tunikalle hillittyä omalaatuisuutta keräten samalla katseita ja kehuja. Mukavaa ja kauniisti istuvaa tunikaa on saatavilla neljässä eri värissä. Klassinen musta Bubble-tunika sopii monelle ja on yksi aina saatavilla olevista klassikoistamme.

 

Katso myös:

Naisten mekot

Naisten paidat

Naisten housut

Naisten sukkahousut

Naisten neuleet