Naisten 3D -sukkahousut, 50den musta (2kpl pakkaus)

“Olen sukkahousujen suurkuluttaja ja nämä sukkikset kuuluvat lemppareihini. Ne ovat kestävät, mukavat päällä (eivät rullaannu!) ja kohtuuhintaiset. Luottovaate.” -Katja

(53 tuotearviota)

24,90 

Poista

Vaihto- ja palautus: 30 Days

 • Ilmainen toimitus kotimaahan yli 60€ tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
 • 30 pv maksuton vaihto ja palautus

Kuvaus

Naisten musta 50den sukkahousu mukavalla 3D-vyötäröllä. Pakkaus sisältää kaksi paria mustia sukkahousuja. Nämä sukkahousut ovat niille, jotka ovat kyllästyneet epämukaviin ja valuviin sukkahousuihin! 50den vahvuinen sukkahousu on monkäyttöinen sopii arkeen kuin myös hieman juhlallisempiinkin tilanteisiin.

 • Litteät saumat eivät aiheuta ikäviä muhkuroita ohuenkaan mekon tai hameen alla.
 • 3D-rakenne takaa sopivien sukkahousujen löytymisen monen kokoisille ja muotoisille käyttäjille. Rakenteen ansiosta voit valita pienemmän koon, jos haluat napakamman tuntuiset sukkahousut. Tällöin sukkahousut eivät ole aivan niin peittävät, kuin käyttäessäsi saman tuotteen isompaa kokoa.
 • Sukkahousut on valmistettu Q-NOVA® -polyamidista, joka on jo tuotantovaiheessa kierrätettyä materiaalia (pre-consumer recycled).
 • Q-NOVA®-polyamidin tuotannossa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja käytetään 90 % vähemmän vettä, kuin tavallisen polyamidin tuotannossa. Langan kehruussa ei käytetä lainkaan kemikaaleja.
 • Jokaisesta ostetusta pakkauksesta lahjoitetaan 1 eur itämeren suojeluun lue lisää 

Valmistuspaikka: Gold Line S.r.l., Italia

Materiaali: 90% Q-NOVA®-polyamidi + 10% elastaani | Oeko-tex® standard 100, tutkitusti turvallinen | Pakkaus 80% kierrätysmateriaalia

HUOM! Hygieniasyistä sukkahousuillamme ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen ja sovittamisen jälkeen kuluttajansuojalain luvun 6 a:n §:n 16 mukaisesti.

Lisätiedot

Kuosi

Yksivärinen

Tyyli

Juhlaan, Töihin

Väri

Musta

Materiaali

Sisältää kierrätysmateriaaleja

Pese Aarre 3D-sukkahousut jokaisen käytön jälkeen 30 asteen lämpötilassa käsin tai pesukoneen hienopesuohjelmalla. Jos käytät pesukonetta, suosittelemme sinua käyttämään pesupussia, joka suojaa sukkahousuja muilta pesukoneessa pyöriviltä vaatteilta. Pese sukkahousut saman sävyisten tekstiilien kanssa. Huuhteluainetta ei kannata käyttää, sillä se haurastuttaa elastaania. Älä käytä valkaisevia aineita sisältäviä pesuaineita, kuivaa pesurummussa tai silitä sukkahousuja. Jos peset sukkahousut käsin, tarkistathan ennen pesuun ryhtymistä, ettei kynsissäsi ole murtumia ja että sormukset ovat pois sormista. Suosittelemme käyttämään käsinpesussa nestemäistä pesuainetta käsin pestäessä.

Lue lisää hoitovinkkejä täältä.

Toimitusvaihtoehdot Suomessa
Yli 60 € tilauksille ilmainen toimitus
Postipaketti 5,90 €
Posti kotipaketti 7,90 €
Matkahuollon Lähellä-paketti 5,90 €
Posti Pikkupaketti kirjekokoisiin lähetyksiin (kuten 1-2kpl lastenvaate) 3,90 €
Nouto myymälästä (Pukimo, Lempäälän Ideapark) 0,00 €

Ilmainen vaihto ja palautus.

Toimitus ulkomaille
Toimitus EU:n alueelle 9,90 €
Toimitus EU:n ulkopuolelle 14,90 €

Palautuksista peritään 10 € palautusmaksu.

Kysy tuotteesta

53 arviota tuotteelle Naisten 3D -sukkahousut, 50den musta (2kpl pakkaus)

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät! Otin kokoa isomman ja ovat mukavan peittävät. Ei valahda haaroista ja tulee riittävän ylös vyötärölle.

 2. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät päällä, sopivan korkea vyötärö, kestävät!

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut! Venyy hyvin eli ei mene helposti rikki, vyötärö nousee korkealle ja tuntuu pehmeältä päällä.

 4. Annariina (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä ovat aivan ihanat päällä! Eivät valu, vyötärö ei rullaannu eikä purista. Peittävyyskin oli juuri sopiva. Molempiin sukkahousuihin tuli kuitenkin reiät toisella käyttökerralla, ilmeisesti kenkään tulleesta kivestä. Tämä toki kerrottiin hoito-ohjeissa, että näin voi käydä, mutta miten keväällä voit välttyä kiviltä kengässä, kun eihän niitä jokaista voi pysähtyä samantien kadulla poistamaan? Minulla kuitenkin on erään ketjuliikkeen sukkahousuja, joiden elinikä voidaan jo laskea vuosissa. Siksi oli suuri pettymys, että nämä kalliimmat, laadukkaammilta vaikuttaneet sukkahousut hajosivat näin nopeasti. Toivottavasti kehitätte vielä tuotettanne.

 5. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein toimivat sukkikset!

 6. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikin puolin hyvät

 7. Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat sukkahousut, pysyy oikeasti päällä eikä mene niin helposti rikki kuin sukkahousut yleensä. Toki nämäkään eivät mitään ihmeainetta ole, eli eivät kestä ikuisuutta.

 8. Anna Mete (varmistettu kirjoittaja)

  Laatu oli pettymys. Muut sukkahousut eivät ole rikkoutuneet näin nopeasti.

 9. Anna valkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus, laadukkaat sukkahousut

 10. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana, pehmeä ja laadukas materiaali ja eettinen tuotanto. Harmillisesti molemmat paketissa olleet sukkikset hajosivat heti ekalla käyttökerralla varpaiden kohdalta, vaikka noudatin pakkauksen ohjeita tarkasti 🙁 Olin ollut onnessani, että vihdoin löytyisi laadukkaat, kestävät ja eettisesti tuotetut sukkikset, mutta valitettavasti laatu olikin jopa heikompi kuin monissa halpissukkiksissa. Materiaali oli sinänsä ihanan pehmeä ja mukava päällä.

 11. Anna S. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät sukkahousut! Pysyvät päällä eivätkä valu. Ovat tuntuneet myös kestäviltä ketjuliikkeiden sukkahousuihin verrattuna. Aion ostaa nyt kevääksi toisenkin parin. Olis mahtavaa jos talveksi valikoimaan tulisi myös 100 denierin sukkahousuja.

 12. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Odotukset olivat kovat huipuista sukkiksista, mutta eka pari meni rikki heti ekan käytön jälkeen ja toisetkin kolmannella käytöllä. Toki vikaa voi olla käyttäjässäkin, mutta en kyllä osta toiste.

 13. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Todella laadukkaat sukkahousut

 14. Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousut ovat vielä monen käyttökerran ja pesun jälkeen kuin uudet. Todella mukavat jalassa, eivät valu ollenkaan mutta eivät myöskään kiristä. Näistä tuli heti uudet luottosukkikset!

 15. Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti mukavimmat sukkahousut joita olen kokeillut! Istuvat todella hyvin eivätkä valu, vyötärö nousee riittävän ylös. Ensimmäisen käyttökerran ja pesun jälkeen toisiin sukkiksiin oli hankautunut reikä jalkaterän kohdalle, toinen pari on kuitenkin kestänyt ehjänä jo useamman käyttö- ja pesukerran. Aion tilata uudestaan. Toivoisin vielä lisää värivaihtoehtoja.

 16. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

  Kivat sukkahousut!

 17. anna.e.charlotta (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanaa, että vihdoin löysin vastuullisesti tuotetut sukkahousut, jotka on mukavat päällä, eivätkä oikeasti rullaudu! Kiitos!

 18. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat, joustavat ja mukavan korkea vyötärö.

 19. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin sukkahousut korkein odotuksin. Istuvuuden ja mielyttävältä tuntuvan materiaalin osalta odotukset täyttyivät. Kestävyyden osalta petyin, sillä hellästä, ohjeiden mukaisesta käsittelystä huolimatta sukkahousuihin tuli ohentumia jopa nopeammin kuin “halppis” versioihin. Toivon, että saatte kehiteltyä materiaalia vielä, sillä tuotteessa on valtavasti potentiaalia ja haluaisin ostaa sukkahousuni vastuullisesti tuotettuina.

 20. Riikka (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat ja laadukkaat sukkikset!

 21. Ella (varmistettu kirjoittaja)

  Koko-ohjeistus oli hyvä ja lyhyen käytön perusteella kestävät.

 22. Annika (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkahousuni! Eivät purista tai paina.

 23. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Olen sukkahousujen suurkuluttaja ja nämä sukkikset kuuluvat lemppareihini. Ne ovat kestävät, mukavat päällä (eivät rullaannu!) ja kohtuuhintaiset. Luottovaate.

 24. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Olen pettynyt sukkahousujen vyötärönauhaan. Sukkikset ovat muuten reilun kokoiset, mutta kapea vyötärönauha kiristää ja muodostaa ylimääräisen makkaran vyötärölle. Tiukempien mekkojen alla näitä ei ainakaan voi käyttää.

 25. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut. Vyötärö korkealla, ei valu.

 26. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut naismuistiin! Eivät valu, eivätkä oikeastaan edes tunnu päällä. Kestävätkin ehjinä kauemmin kuin viikon. Suosittelen!

 27. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät perussukkikset. Kokoa isommat ovat mukavan peittävät eivätkä valu. Toivoisin näitä myös paksumpina versioina!

 28. Anna M. (varmistettu kirjoittaja)

  Käytän sukkahousuja joka päivä, joten tunnen sukkahoususkenen melko lailla täydellisesti. Olen kokeillut kymmeniä merkkejä ja malleja, mutta Aarrekidit menivät kertaheitolla kärkeen. Eivät nyppyynny, ei tule silmäpakoja. Jalkaterien neulosta kannattaisi vielä vahvistaa, sieltä nämäkin sukkikset ovat menneet helpoiten rikki.

 29. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät ja laadukkaan oloiset sukkahousut. Hyvä istuvuus ja riittävän korkea vyötärö.

  • Aarrekid (store manager)

   Kiitos arvostelusta 🙂 Mahtavaa, että olet ollut sukkahousuihin tyytyväinen!

 30. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  3D ominaisuus tuntuu, joustavat hyvin joka suuntaan mutta kuitenkin napakat ja pysyvät päällä.

 31. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Tuntuneet käytössä mukavilta, joustavilta ja kangas kestävältä. Otin tarkoituksella vähän normaalia vaatekokoa isomman koon ja tämä oli hyvä valinta, istuvat ja pysyvät päällä silti hyvin. Ostaisin uudelleenkin, hyvä hinta-laatusuhde.

 32. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaimmat sukkikset, mitkä olen omistanut!

 33. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pysyvät ylhäällä erittäin hyvin ja tulevat riittävän ylös

 34. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä sukkahousut ovat parhaita: eivät nyppyynny, menetä väriään tai mene herkästi rikki ja näyttävät loppuun asti priimalta. Tässä viimeisimmässä erässä taisi kuitenkin olla joku virhe: kaikki neljistä sukkiksista menivät noin viikon käytön jälkeen rikki kärjestä, yhdet jo heti ekalla käyttökerralla. Varpaankynsissäni, kengissäni tai käyttötarkoituksessa ei ole tapahtunut muutoksia 🙂

 35. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä on ihan parhaat!

 36. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Näitä sukkiksia ostan yhä uudelleen.

 37. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousut istuvat jalkaan hyvin, mutta materiaali tuntuu harmillisen ärsyttävältä.

 38. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukava ja kestävä materiaali, parhaimmat sukkahousut jotka omistan.

 39. Hanna Kuivalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Toivoisin sukkiksilta enemmän tukea. Minulla tuli myös suht nopeasti varpaan kohdalle reikä. Muuten ovat olleet hyvät, eivät ole käytössä merkittävästi löystyneet!

 40. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pysyvät vyötäröllä kuten luvattukin, näitä ei tavallaan tarvitse muistaa millään tapaa käytön aikana.

 41. Rosa (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat sukkikset!

 42. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Yhdet lempisukkiksistani!

 43. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät sukkikset

 44. Lotta (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut.

 45. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ok

 46. asl.jokinen (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat päällä mutta siihen se hyvä loppuu. Noudatin näiden kanssa erityistä varovaisuutta ja ohjeita, vaan silti toisissa reikä jo ensimmäisen käytön jälkeen ja toisissa kahden käytön jälkeen. Olen todella pettynyt laatuun, en oo edes halpissukkiksia näin nopeasti saanut rikki vaikken ole edes ollut erityisen varovainen. En suosittele, enkä osta toiste, käy käyttökerrat aika kalliiksi.

 47. Jarno (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat! Jos kaikki sukkahousut olisivat aina yhtä mukavat päällä, sukkahousuja käyttäisivät KAIKKI vauvasta vaariin.

 48. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat!

 49. Iina (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkikset olivat kuvatun kaltaiset. Vyötärö on kivan pehmeä, materiaali todella joustavaa ja mittataulukon mukainen koko sopiva (165cm/64kg). Materiaali ei ole kovin paksua, sukkikset ovat huomattavasti ohuemmat kuin esimerkiksi tavallinen puuvillasukka.

 50. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Jo toinen tilaus näistä sukkiksista. Mukavat päällä, kestää hyvin ja on eettiset.

 51. Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Maailman parhaimmat sukkahousut. Ihanan paksut, korkea vyötärö eikä valu.

 52. Elli (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvat ja tuntuvat hyvältä jalassa.

 53. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät sukkahousut! Materiaali pehmeä ja mukava päällä. Sukkahousuissa on hyvä jousto ja ne myös pysyvät hyvin päällä.

Show only reviews in FI (52)

Lisää arvio

Tarvitsetko apua?

Soita meille
+358 50 352 4280
Ma–Pe
09.00–15.00
Sähköposti
help@aarrelabel.com

 

Saatat myös pitää...