The 3D Pantyhose, 50den musta (2kpl pakkaus)

“Olen sukkahousujen suurkuluttaja ja nämä sukkikset kuuluvat lemppareihini. Ne ovat kestävät, mukavat päällä (eivät rullaannu!) ja kohtuuhintaiset. Luottovaate.” -Katja

(165 tuotearviota)

29,90 

Vaihtoehdot: Musta 50den

Lahjapaketointi

Tiger's nap (3,50 )

Vaihto- ja palautus: 30 Days

Kuvaus

Naisten musta 50den sukkahousut mukavalla 3D-vyötäröllä. Pakkaus sisältää kaksi paria mustia sukkahousuja. Nämä sukkahousut ovat niille, jotka ovat kyllästyneet epämukaviin ja valuviin sukkahousuihin! 50den vahvuinen sukkahousu on monikäyttöinen ja sopii sekä arkeen että myös hieman juhlallisempiinkin tilanteisiin.

 • Litteät saumat eivät aiheuta ikäviä muhkuroita ohuenkaan mekon tai hameen alla.
 • 3D-rakenne takaa sopivien sukkahousujen löytymisen monen kokoisille ja muotoisille käyttäjille. Rakenteen ansiosta voit valita pienemmän koon, jos haluat napakamman tuntuiset sukkahousut. Tällöin sukkahousut eivät ole aivan niin peittävät, kuin käyttäessäsi saman tuotteen isompaa kokoa.
 • Sukkahousut on valmistettu osittain Q-NOVA® -polyamidista, joka on jo tuotantovaiheessa kierrätettyä materiaalia (pre-consumer recycled).
 • Q-NOVA®-polyamidin tuotannossa pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja käytetään 90 % vähemmän vettä, kuin tavallisen polyamidin tuotannossa. Langan kehruussa ei käytetä lainkaan kemikaaleja.
 • Jokaisesta ostetusta pakkauksesta lahjoitetaan 1 eur Itämeren suojeluun. Lue lisää >>

Valmistuspaikka: Gold Line S.r.l., Italia

Materiaali: 54% Q-NOVA®-polyamidi, 36% polyamidi + 10% elastaani | Oeko-tex® standard 100, tutkitusti turvallinen | Pakkaus 80% kierrätysmateriaalia

HUOM! Hygieniasyistä sukkahousuillamme ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen ja sovittamisen jälkeen kuluttajansuojalain luvun 6 a:n §:n 16 mukaisesti.

Lisätiedot

Kuosi

Yksivärinen

Tyyli

Juhlaan, Töihin

Väri

Musta

Materiaali

Sisältää kierrätysmateriaaleja

Vaihtoehdot

Musta 50den

Pese Aarre 3D-sukkahousut jokaisen käytön jälkeen 30 asteen lämpötilassa käsin tai pesukoneen hienopesuohjelmalla. Jos käytät pesukonetta, suosittelemme sinua käyttämään pesupussia, joka suojaa sukkahousuja muilta pesukoneessa pyöriviltä vaatteilta. Pese sukkahousut saman sävyisten tekstiilien kanssa. Huuhteluainetta ei kannata käyttää, sillä se haurastuttaa elastaania. Älä käytä valkaisevia aineita sisältäviä pesuaineita, kuivaa pesurummussa tai silitä sukkahousuja. Jos peset sukkahousut käsin, tarkistathan ennen pesuun ryhtymistä, ettei kynsissäsi ole murtumia ja että sormukset ovat pois sormista. Suosittelemme käyttämään käsinpesussa nestemäistä pesuainetta käsin pestäessä.

Lue lisää hoitovinkkejä täältä.

Toimitusvaihtoehdot Suomessa
Yli 100 € tilauksille ilmainen toimitus
Postipaketti 5,90 €
Posti Kotipaketti 10,90 €
Posti Pikkupaketti kirjekokoisiin lähetyksiin 3,90 €
Matkahuollon Lähellä-paketti 5,90 €
Nouto myymälästä (Pukimo, Lempäälän Ideapark) 0,00 €

Ilmainen vaihto ja palautus.

Toimitus ulkomaille
Toimitus EU:n alueelle 9,90 € + ALV
Toimitus EU:n ulkopuolelle 39,90 €

Ulkomaanpalautuksista peritään 10 € palautusmaksu.

Kysy tuotteesta

Saatat myös pitää...

Tarvitsetko apua?

Soita meille
+358 50 352 4280
Ma–Pe
09.00–12.00
Ota yhteyttä

 

165 arviota tuotteelle The 3D Pantyhose, 50den musta (2kpl pakkaus)

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät! Otin kokoa isomman ja ovat mukavan peittävät. Ei valahda haaroista ja tulee riittävän ylös vyötärölle.

 2. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät päällä, sopivan korkea vyötärö, kestävät!

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut! Venyy hyvin eli ei mene helposti rikki, vyötärö nousee korkealle ja tuntuu pehmeältä päällä.

 4. Annariina (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä ovat aivan ihanat päällä! Eivät valu, vyötärö ei rullaannu eikä purista. Peittävyyskin oli juuri sopiva. Molempiin sukkahousuihin tuli kuitenkin reiät toisella käyttökerralla, ilmeisesti kenkään tulleesta kivestä. Tämä toki kerrottiin hoito-ohjeissa, että näin voi käydä, mutta miten keväällä voit välttyä kiviltä kengässä, kun eihän niitä jokaista voi pysähtyä samantien kadulla poistamaan? Minulla kuitenkin on erään ketjuliikkeen sukkahousuja, joiden elinikä voidaan jo laskea vuosissa. Siksi oli suuri pettymys, että nämä kalliimmat, laadukkaammilta vaikuttaneet sukkahousut hajosivat näin nopeasti. Toivottavasti kehitätte vielä tuotettanne.

 5. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein toimivat sukkikset!

 6. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikin puolin hyvät

 7. Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat sukkahousut, pysyy oikeasti päällä eikä mene niin helposti rikki kuin sukkahousut yleensä. Toki nämäkään eivät mitään ihmeainetta ole, eli eivät kestä ikuisuutta.

 8. Anna Mete (varmistettu kirjoittaja)

  Laatu oli pettymys. Muut sukkahousut eivät ole rikkoutuneet näin nopeasti.

 9. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana, pehmeä ja laadukas materiaali ja eettinen tuotanto. Harmillisesti molemmat paketissa olleet sukkikset hajosivat heti ekalla käyttökerralla varpaiden kohdalta, vaikka noudatin pakkauksen ohjeita tarkasti 🙁 Olin ollut onnessani, että vihdoin löytyisi laadukkaat, kestävät ja eettisesti tuotetut sukkikset, mutta valitettavasti laatu olikin jopa heikompi kuin monissa halpissukkiksissa. Materiaali oli sinänsä ihanan pehmeä ja mukava päällä.

 10. Anna S. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät sukkahousut! Pysyvät päällä eivätkä valu. Ovat tuntuneet myös kestäviltä ketjuliikkeiden sukkahousuihin verrattuna. Aion ostaa nyt kevääksi toisenkin parin. Olis mahtavaa jos talveksi valikoimaan tulisi myös 100 denierin sukkahousuja.

 11. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Odotukset olivat kovat huipuista sukkiksista, mutta eka pari meni rikki heti ekan käytön jälkeen ja toisetkin kolmannella käytöllä. Toki vikaa voi olla käyttäjässäkin, mutta en kyllä osta toiste.

 12. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Todella laadukkaat sukkahousut

 13. Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousut ovat vielä monen käyttökerran ja pesun jälkeen kuin uudet. Todella mukavat jalassa, eivät valu ollenkaan mutta eivät myöskään kiristä. Näistä tuli heti uudet luottosukkikset!

 14. Satu (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti mukavimmat sukkahousut joita olen kokeillut! Istuvat todella hyvin eivätkä valu, vyötärö nousee riittävän ylös. Ensimmäisen käyttökerran ja pesun jälkeen toisiin sukkiksiin oli hankautunut reikä jalkaterän kohdalle, toinen pari on kuitenkin kestänyt ehjänä jo useamman käyttö- ja pesukerran. Aion tilata uudestaan. Toivoisin vielä lisää värivaihtoehtoja.

 15. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

  Kivat sukkahousut!

 16. anna.e.charlotta (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanaa, että vihdoin löysin vastuullisesti tuotetut sukkahousut, jotka on mukavat päällä, eivätkä oikeasti rullaudu! Kiitos!

 17. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat, joustavat ja mukavan korkea vyötärö.

 18. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin sukkahousut korkein odotuksin. Istuvuuden ja mielyttävältä tuntuvan materiaalin osalta odotukset täyttyivät. Kestävyyden osalta petyin, sillä hellästä, ohjeiden mukaisesta käsittelystä huolimatta sukkahousuihin tuli ohentumia jopa nopeammin kuin “halppis” versioihin. Toivon, että saatte kehiteltyä materiaalia vielä, sillä tuotteessa on valtavasti potentiaalia ja haluaisin ostaa sukkahousuni vastuullisesti tuotettuina.

 19. Riikka (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat ja laadukkaat sukkikset!

 20. Ella (varmistettu kirjoittaja)

  Koko-ohjeistus oli hyvä ja lyhyen käytön perusteella kestävät.

 21. Annika (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkahousuni! Eivät purista tai paina.

 22. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Olen sukkahousujen suurkuluttaja ja nämä sukkikset kuuluvat lemppareihini. Ne ovat kestävät, mukavat päällä (eivät rullaannu!) ja kohtuuhintaiset. Luottovaate.

 23. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Olen pettynyt sukkahousujen vyötärönauhaan. Sukkikset ovat muuten reilun kokoiset, mutta kapea vyötärönauha kiristää ja muodostaa ylimääräisen makkaran vyötärölle. Tiukempien mekkojen alla näitä ei ainakaan voi käyttää.

 24. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut. Vyötärö korkealla, ei valu.

 25. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut naismuistiin! Eivät valu, eivätkä oikeastaan edes tunnu päällä. Kestävätkin ehjinä kauemmin kuin viikon. Suosittelen!

 26. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät perussukkikset. Kokoa isommat ovat mukavan peittävät eivätkä valu. Toivoisin näitä myös paksumpina versioina!

 27. Anna M. (varmistettu kirjoittaja)

  Käytän sukkahousuja joka päivä, joten tunnen sukkahoususkenen melko lailla täydellisesti. Olen kokeillut kymmeniä merkkejä ja malleja, mutta Aarrekidit menivät kertaheitolla kärkeen. Eivät nyppyynny, ei tule silmäpakoja. Jalkaterien neulosta kannattaisi vielä vahvistaa, sieltä nämäkin sukkikset ovat menneet helpoiten rikki.

 28. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät ja laadukkaan oloiset sukkahousut. Hyvä istuvuus ja riittävän korkea vyötärö.

  • Aarrekid (kauppias)

   Kiitos arvostelusta 🙂 Mahtavaa, että olet ollut sukkahousuihin tyytyväinen!

 29. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  3D ominaisuus tuntuu, joustavat hyvin joka suuntaan mutta kuitenkin napakat ja pysyvät päällä.

 30. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Tuntuneet käytössä mukavilta, joustavilta ja kangas kestävältä. Otin tarkoituksella vähän normaalia vaatekokoa isomman koon ja tämä oli hyvä valinta, istuvat ja pysyvät päällä silti hyvin. Ostaisin uudelleenkin, hyvä hinta-laatusuhde.

 31. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaimmat sukkikset, mitkä olen omistanut!

 32. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pysyvät ylhäällä erittäin hyvin ja tulevat riittävän ylös

 33. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä sukkahousut ovat parhaita: eivät nyppyynny, menetä väriään tai mene herkästi rikki ja näyttävät loppuun asti priimalta. Tässä viimeisimmässä erässä taisi kuitenkin olla joku virhe: kaikki neljistä sukkiksista menivät noin viikon käytön jälkeen rikki kärjestä, yhdet jo heti ekalla käyttökerralla. Varpaankynsissäni, kengissäni tai käyttötarkoituksessa ei ole tapahtunut muutoksia 🙂

 34. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä on ihan parhaat!

 35. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Näitä sukkiksia ostan yhä uudelleen.

 36. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousut istuvat jalkaan hyvin, mutta materiaali tuntuu harmillisen ärsyttävältä.

 37. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukava ja kestävä materiaali, parhaimmat sukkahousut jotka omistan.

 38. Hanna Kuivalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Toivoisin sukkiksilta enemmän tukea. Minulla tuli myös suht nopeasti varpaan kohdalle reikä. Muuten ovat olleet hyvät, eivät ole käytössä merkittävästi löystyneet!

 39. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pysyvät vyötäröllä kuten luvattukin, näitä ei tavallaan tarvitse muistaa millään tapaa käytön aikana.

 40. Rosa (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat sukkikset!

 41. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Yhdet lempisukkiksistani!

 42. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät sukkikset

 43. Lotta (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut.

 44. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ok

 45. asl.jokinen (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat päällä mutta siihen se hyvä loppuu. Noudatin näiden kanssa erityistä varovaisuutta ja ohjeita, vaan silti toisissa reikä jo ensimmäisen käytön jälkeen ja toisissa kahden käytön jälkeen. Olen todella pettynyt laatuun, en oo edes halpissukkiksia näin nopeasti saanut rikki vaikken ole edes ollut erityisen varovainen. En suosittele, enkä osta toiste, käy käyttökerrat aika kalliiksi.

 46. Jarno (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat! Jos kaikki sukkahousut olisivat aina yhtä mukavat päällä, sukkahousuja käyttäisivät KAIKKI vauvasta vaariin.

 47. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat!

 48. Iina (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkikset olivat kuvatun kaltaiset. Vyötärö on kivan pehmeä, materiaali todella joustavaa ja mittataulukon mukainen koko sopiva (165cm/64kg). Materiaali ei ole kovin paksua, sukkikset ovat huomattavasti ohuemmat kuin esimerkiksi tavallinen puuvillasukka.

 49. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Jo toinen tilaus näistä sukkiksista. Mukavat päällä, kestää hyvin ja on eettiset.

 50. Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Maailman parhaimmat sukkahousut. Ihanan paksut, korkea vyötärö eikä valu.

 51. Elli (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvat ja tuntuvat hyvältä jalassa.

 52. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät sukkahousut! Materiaali pehmeä ja mukava päällä. Sukkahousuissa on hyvä jousto ja ne myös pysyvät hyvin päällä.

 53. Jenna (varmistettu kirjoittaja)

  Perushyvät sukkikset.

 54. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pysyy jalassa, ei rullaannu eikä purista.

 55. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Siistit perus sukkahousut. Kuvassa kiiltävämmät kuin jalassa.

 56. Suvi W. (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävät päällä, ja hinta-laatu -suhde hyvä. Eivät kuitenkaan mielestäni aivan niin kestävät kuin näiden ympärillä ollut hype antaa ymmärtää, sukkahousut nämäkin vain ovat ja hajoavat ihan yhtä helposti kuin mitkä tahansa muutkin sukkikset..

 57. Riikka (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät sukkahousut, jotka ovat mukavat jalassa. Suuri plussa eettisyydestä! Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Tiedän mistä jatkossa sukkahousuni hankin.

 58. Minna V. (varmistettu kirjoittaja)

  Pehmeää mukavantuntuista materiaalia. Vaikuttaa parin käytön jälkeen hyviltä sukkiksilta.

 59. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Keskivertoa paremmat sukkikset, tuntuvat kestäviltä, mutta eivät vedä vertoja ehdottomille ykkösille eli Heisteille, joiden valttikortti on aito rullautumattomuus.

 60. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut! Ei purista.

 61. hanna.ylamononen (varmistettu kirjoittaja)

  Yhdet parhaimmista sukkiksista mitä tulee valumiseen. Nousee myös riittävän ylös. Harmillisesti kestävyydeltään ei parhaimmasta päästä. Yllättävän helposti menee rikki, erityisesti jalkaterästä kengässä ollessa. Käyttökertoja alle viisi.

 62. Laura M. (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeät sukkahousut, mutta valitettavasti minullakin tuli niihin reiät nopeasti. Jos sukkahousuilta toivoo litistävää vaikutusta, niin nämä eivät ole sitä varten. Mutta nämä ovat ehkä maailman mukavimmat sukkahousut. Onneksi reiät ovat jalkaterässä, niin olen voinut vielä jatkaa käyttämistä.

 63. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Perus hyvät sukkikset👌

 64. Janina (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousuvihaaja löysi uuden ulottuvuuden! Nämä on just sellaiset mitä kaikkien sukkisten toivoisi olevan.

 65. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat päällä! Ei purista tai kiristä.

 66. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Todella miellyttävät päällä ja kestävät hyvin.

 67. Sini (varmistettu kirjoittaja)

  Todella ihanan tuntuiset sukkahousut. Ei purista lainkaan ja pysävät ylhäällä toisin kuin normaalit sukkahousut. Pysyneet hyvinä pesun jälkeenkin (pari kertaa pessyt pyykinpesukoneessa).

 68. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Materiaali tuntui laadukkaalta ja koko oli sopiva

 69. Nimetön

  Hyvät perussukkikset!

 70. Mari (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaat sukkahousut, eivät tipu eivätkä purista mistään!

 71. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkikset, joita on ollut käytössä jo useita pareja.

 72. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Toinen sukkahousupari on kestänyt hyvin käytössä, mutta toiset menivät heti rikki.

 73. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvän tuntoiset perussukkikset.

 74. Tia (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaimmat ostamani sukkahousut aikoihin! Toivoisin vielä, että näistä olisi sellainen “talviversio”. Paksummat sukkahousut kävisivät talvisäähänkin.

 75. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät sukkahousut, jotka pysyvät erittäin hyvin päällä.

 76. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ja istuvat👍

 77. Hellin (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavantuntuiset sukkahousut! Laatu ja ulkonäkökin hyvä. Valuvat kuitenkin itselläni käytössä alas, siitä pieni miinus.

 78. Iina (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ja mukavat, ei kiristä eikä valu. Sukkahousujen suurkuluttajalle kuluvat tosi nopeasti, jo muutaman käyttökerran jälkeen on kantapään kohdalla ohuempi kohta.

 79. Heidi Jahnsson (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeät ja istuvat. Ja totta tosiaan ei vyötärön rullautumista eikä valumista. Suosikkini!

 80. Helmi (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset sukkikset!! <3

 81. Elina

  Lyhyen käytön jälkeen hyvältä vaikuttaa.

 82. Roosa (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät ja hyvin istuvat sukkahousut.

 83. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut ikinä! En osta enää muita.

 84. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyviä sukkiksia.

 85. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kauniit ja mukavan tuntuiset sukkikset. Valitettavasti sukkahousuihin tuli reikä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

 86. Nimetön

  Miellyttävän tuntuiset ja pysyvät hyvin jalassa.

 87. Mari K. (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkahousut syksyllä ja talvella! Kestävimmät ja laadukkaimmat sukkikset mitä olen kokeillut!

 88. Nimetön

  Jo toinen ostamani pari. Mukavat jalassa, eivät valu. Kestävät useita pesuja käsin ja pesupussissa koneessa.

 89. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat ja juuri oikean paksuiset sukkikset syksyyn! Eivät paina tai purista, vastaavat kokoaan.

 90. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvän tuntuinen materiaali, mutta valitettavasti pitkänä ja hoikkana valuvat päältä valitessani kokotaulukon mukaan koon.

 91. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkikset jotka ei lähde rullaamaan ja mukava materiaali.

 92. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parin käytön perusteella joustavat ja mukavat.

 93. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat jalassa, mutta reikiä ilmestyi jo ensimmäisessä käytössä

 94. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaan oloiset sukkahousut

 95. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut mitä ikinä kokeillut

 96. Essi Virtanen (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen istuvuus, kestävät ja mukavat!

 97. Sanni (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan tuntuiset ja laadukkaat sukkahousut! Ainoa miinus, että valuvat. Tilaisin yhden koon pienemmät, kuin normaalisti.

 98. Anni (varmistettu kirjoittaja)

  Ainoat oikeasti mukavat sukkahousut!

 99. Eija B. (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä sukkahousut mukavat jalassa, mutta kahden käyttökerran jälkeen jo haaroissa kulumaa, melkein pahki.

 100. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkikseni.

 101. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat sukkahousut. Solahtivat päälle ilman hyppimistä ja pomppimista ja eivät kiristä mistään. Pysyvät myös hyvin paikoillaan. Otin XL koon, mutta olisi ehkä pienempikin koko saattanut riittää.

 102. Elina V. (varmistettu kirjoittaja)

  Mieletön istuvuus ja ihanat päällä. Vähän harmitti, että menivät kengänkärjestä tosin rikki ensimmäisellä käyttökerralla, koska ovat niin täydelliset päällä – tästä pieni miinus.

 103. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Huiput sukkikset

 104. Minttu (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi mukavat, eivät kiristä tai purista, mutta pysyvät ylhäällä. Sukkahousuihin tuli ensimmäisellä käyttökerralla pieni reikä lapsen kynsistä. Reikä ei kuitenkaan ole lähtenyt leviämään, joten olen voinut käyttää sukkahousuja edelleen pidempien hameiden kanssa.

 105. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset sukkikset!

 106. Vilma

  Sukkikset ovat olleet käytössä jo paljon ja tuntuvat tosi istuvilta ja mukavilta. Minun käyttööni myös juuri sopivan paksuiset.

 107. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Sukkahousujen aatelia! Istuu päällä, on mukavat, ei valu. Vaikka sattuisi pienen reiän saamaan, ei lähde siitä helpolla leviämään. Isoa kokoa!

 108. Karoliina (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan joustavat ja pysyy hyvin päällä.

 109. Milla (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät perussukkikset

 110. Sanni (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat ja joustavat sukkahousut. Harmi, että vain hajoavat haaroista aika nopeasti käytössä.

 111. Eve (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut. Pysyvät hyvin paikoillaan ja on kestävät.

 112. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset sukkahousut! Joustavat, pehmeät ja kestävät. Pysyvät hyvin päällä. Ostan näitä varmasti lisää!

 113. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvuus 10+

 114. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanantuntuiset sukkahousut

 115. Jennj (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin kaksi pakkausta, eli yhteensä neljät sukkahousut ja kaikki niistä hajosivat ensimmäisen käyttökerran aikana. Harmi, koska materiaali ja istuvuus olisivat olleet täydelliset.

 116. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin neljät näitä sukkahousuja ja jokainen niistä meni rikki ensimmäisellä käyttökerralla.

 117. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät sukkahousut

 118. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan parhaat! Ihanat päällä, en enää käytä muita kun näitä.

 119. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Pitkästä aikaa sukkahousut, jotka laittaa mielellään jalkaa. Pysyneet ehjänä hyvin.

 120. Marianne (varmistettu kirjoittaja)

  Ovat kestäneet ehjänä kolme käyttökertaa. Toivoisin napakkuutta vyötärölle. Hankalat tiettyjen materiaalien kanssa, koska ovat mattapintaiset.

 121. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaiten istuvat ja kestävimmät sukkahousut, mitä olen omistanut!

 122. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Yhdet sukat menivät rikki varpaista ensimmäisellä käyttökerralla. Vaikkakin muutoin hyvät päällä.

 123. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset!🙂

 124. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat kokeilemani sukkahousut!

 125. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Maailman parhaat sukkahousut.

 126. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Odotin kestävyyttä tämän hintaluokan sukkiksilta, mutta petyin.

 127. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Muuten oikein hyvät ja kuvausta vastaavat, mutta rikkoutuvat varpaista ensimmäisellä käyttökerralla.

 128. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut mitä olen käyttänyt.

 129. Catarina (varmistettu kirjoittaja)

  Vihdoinkin mukavat, pehmeät sukkahousut jotka istuvat hyvin, eivät viilaa vatsaa ja pysyvät ylhäällä olematta liian pitkät!

 130. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkikset – muita en enää osta kuin näitä tai 80 den -Aarre-sukkiksia

 131. Heini H. (varmistettu kirjoittaja)

  Ei purista eikä kiristä, silti näyttää hyvältä, aivan täydellistä! Tosi hyvät sukkikset ja tilaan jatkossakin sekä suosittelen kavereille.

 132. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaat sukkikset. Otin kokotaulukon mukaisesti ja oli sopivat. Pysyy hyvin päällä, eikä lähde valumaan niinkuin sukkiksilla yleensä on tapana. Suosittelut!

 133. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät perussukkikset. Kiva tuntuma, ei purista.

 134. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat, istuvat ja ihanan korkea vyötärö.

 135. Nea L. (varmistettu kirjoittaja)

  Maailman parhaat sukkahousut!

 136. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat, hyväntuntuiset.

 137. Kristina (varmistettu kirjoittaja)

  Vaikuttaa kestäviltä.

 138. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Jämäkät, kestävät sukkahousut.

 139. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat ja istuvat, eivät valu.

 140. Heli (varmistettu kirjoittaja)

  Vaikuttaa laadukkaalta.

 141. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kestää tosi hyvin käyttöä ja useampia pesukertoja.

 142. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat jalassa ja pysyvät ylhäällä.

 143. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät ja pitävät muotonsa.

 144. Malla H. (varmistettu kirjoittaja)

  Jumalaisen ihana istuvuus! Napakat sukkahousut, joista ei pukemisen jälkeen huolehtia. Hautajaismekon kanssa täydellinen valinta👌

 145. tuula

  Oon aina ollut sukkahousuvihaaja… jalkaan vain pakon edessä, ne hiertää ja kiertää ja yleensä on kertakäyttökamaa, käytön jälkeen rikkinäisinä roskiin. Nämä ostin myyjän suosituksesta ja on kyllä huiput, niikuin ei olis mitään jalassa. Eikä menny roskiin käytön jälkeen. Ei jää ainoiksi Aarrelabelin sukkahousuiksi ja leggarit vaihtuu varmasti useammin sukkiksiksi!

 146. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkahousut, joita olen käyttänyt! Tuntuvat mukavilta, eivät valu, näyttävät siisteiltä eivätkä ole muutamassa pesussa nyppyyntyneetkään. Mitoitus on reilu ainakin isoimmassa koossa.

 147. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Joustavat, mukavat ja ennen kaikkea kestävät! Loistavat sukkikset.

 148. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät perussukkahousut 🙂

 149. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sukkikset pitkään aikaan. Ei purista vyötäröltä, saa puettua helposti päälle. Hyvä ostos!

 150. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kestävät hyvin istuvat sukkahousut

 151. Eija (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat päällä, loistava istuvuus, kaunis kiilto!

 152. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset sukkahousut, jotka kestävät useamman pesun. Materiaali on kuitenkin sellainen, että kerää kaiken pölyn mukaan matkaansa.

 153. Eeva (varmistettu kirjoittaja)

  Aarre tekee aivan jäätävän hyvät sukkikset, muita en enää käytä!!!!

 154. Marja (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä sukkikset yllätti istuvuudellaan. Pysyivät hyvin jalassa ja olivat miellyttävät päällä.

 155. Emma (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaita sukkiksia mitä omistan!

 156. Tia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät sukkahousut, mutta tilasin turhan suurina. Kerrankin olisi pienempi koko ollut parempi, mikä kertoo että mitoitukset olisi olleet realistiset kerrankin.

 157. Jenni V. (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat, nousevat tarpeeksi korkealle ettei pitkäjalkaisenakaan haaraosa jää liian alas. Ei purista. Unohtuu, et ovat päällä (mikä on hyvä!)

 158. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat ja joustavat sukkahousut.

 159. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä on mun ehdottomat lempisukkikset!

  Malli on miellyttävä kurvikkaammallekin kropalle.

  Vyötärö on ihanan korkea ja se ei purista ollenkaan.

  Näitä 50DEN sukkiksia en oo myöskään saanut kovin herkästi rikki, ainoastaan haaroihin ilmestyy kulumaa ja ohentumista, mutta se johtuu pelkästään oman kropan muodosta kun reidet osuvat yhteen liikkuessa!

  50DEN on myös vielä mukavan läpikuultava, mutta antaa silti jo lämpöä.

  Itse XL/XXL 48/50 kokoisena käytän Aarteen sukkahousuissa kokoa 44-48, joka on juuri täydellinen!

 160. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät sukkahousut! Vastaa kokoaan. Osoittautuivat niin hyviksi, että aion tilata talven varalta nämä samat vielä paksumpinakin.

 161. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaat sukkahousut

 162. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukkikset 🙂

 163. Sini (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mainiot

 164. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi kivat päällä, mutta materiaali aika herkkä menemään rikki.

 165. Johanna S. (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä pienemmät den:it eivät kestä kuin yhden käytön. Varpaat menee heti läpi.

Näytä myös englannin kieliset arviot (167)

Lisää arvio