Usein kysyttyä

Verkkokauppa

Ensisijaisesti tuotteen palautus tapahtuu lähetyksen mukana tulleella palautusosoitekortilla. Voit liimata palautusosoitekortin lähetyksen päälle ja viedä lähimpään Postin/Matkahuollon toimipisteeseen. Muistathan lähettää palautettavan tuotteet mukana myös palautuslomakkeen!

Jos palautustarra on jostain syystä hukkunut tai sitä ei alun perinkään ollut tilauksen mukana, voit palauttaa tuotteen meille maksutta näillä tiedoilla:

Pumpkin Design Oy warehouse C/O WebLog Oy
Asessorinkatu 12
20780 Kaarina

Postin palautustunnus: 673333
Matkahuollon palautustunnus: 9538884

Lue lisää palautuksesta täältä.

Lähetä vaihdettava tuote meille takaisin tilauksen mukana tulleella palautusosoitekortilla tai näillä tiedoilla:

Pumpkin Design Oy warehouse C/O WebLog Oy
Asessorinkatu 12
20780 Kaarina

Postin palautustunnus: 673333
Matkahuollon palautustunnus: 9538884

Merkitse palautuslomakkeelle minkä koon palautat ja mihin kokoon haluat vaihtaa. Lähetämme vaihtotuotteen heti kun lähettämäsi tuote saapuu meille. Yleensä vaihtotuotteen saapumisessa meille menee 2-3 arkipäivää.

Lue lisää palautuksesta täältä.

Kyllä! Tarjoamme lahjapaketoinnin kaikille tuotteille hintaan 3,50 eur / lahjapaketti. Voit lukea lisää lahjapaketoinnista täällä.

Kaikilla lähetyksillä on seurantatunnus, jolla voit seurata lähetyksen edistymistä. Seurantatunnuksen löydät “Tilauksesi #xxx on käsitelty” sähköpostista, jonka lähetämme sinulle, kun tilauksesi on pakattu.

Jos et jostain syystä saanut seurantatunnusta, voit tiedustella sitä meiltä yhteydenottolomakkeen kautta täällä.

Voit mennä etsimäsi tuotteen sivulle verkkokaupassamme ja liittyä odotuslistalle. Valitse koko, josta odotat täydennystä ja valitse “Liity odotuslistalle”. Lähetämme sinulle sähköpostin heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla!

Jos vastaanotit eri tuotteen/koon kuin mitä tilausvahvistuksellasi on, vaihdamme tuotteen oikeaan. Voit lähettää väärän tuotteen meille palautusohjeiden mukaisesti ja kirjoittaa palautuslomakkeelle, että olet vastaanottanut väärän tuotteen.

Lähetämme oikean tuotteen sinulle heti, kun vaihtotuote on saapunut varastollemme. Yleensä vaihtotuotteen saapumisessa meille menee 2-3 arkipäivää.

Lähetä tilausnumerosi sekä korjatut yhteystiedot meille yhteydenottolomakkeen kautta täällä mahdollisimman pikaisesti ja me korjaamme ne lähetykselle. Muista päivittää tietosi myös omiin tietoihisi, jos olet rekisteröitynyt käyttäjä. Omia tietojasi voit muokata täällä.

On hyvin tärkeää, että ainakin puhelinnumerosi on oikein tilauksesi tiedoissa, jotta paketin saapumisilmoitus tulee perille.

Valitettavasti emme voi varata verkkokauppatuotteita laskutuksellisista syistä. Voit kuitenkin liittyä odotuslistalle tuotteen sivulla. Valitse koko, josta odotat täydennystä ja valitse “Liity odotuslistalle”. Lähetämme sinulle sähköpostin heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla!

Nopein toimitustapamme on Postipaketti. Postin paketteja lähetämme joka arkipäivä ja ne ovat pääsääntöisesti noudettavissa lähetystä seuraavana arkipäivänä.

Mikäli teet tilauksen esimerkiksi perjantai-iltana, pakkaamme ja lähetämme tilauksesi maanantaina, jolloin tilauksesi on hyvin todennäköisesti noudettavissa jo tiistaina tai viimeistään keskiviikkona.

Jos olet epävarma, ehtiikö tilaus perille, voit myös tiedustella tilannetta asiakaspalvelustamme yhteydenottolomakkeen kautta täällä tai puhelimitse +358 50 352 4280 (ma-pe klo 9-15).

Lue lisää toimitusajasta täällä.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse +358 50 352 4280. Tilauksen peruminen on mahdollista ainoastaan, jos emme ole ehtineet lähettää tilausta. Jos olemme jo ehtineet lähettää tilauksesi, on sinun vastaanotettava tilaus ja tehtävä palautus.

Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset yhdellä klikkauksella käsiksi kaikkiin tekemiisi tilauksiin. Voit helposti päivittää muuttuneet yhteystietosi ja me myös aika-ajoin palkitsemme kanta-asiakkaitamme mukavin yllätyksin!

Jos olet tilannut tuotteen alennuskampanjasta, saat myös vaihtotuotteen samaan hintaan. Huomioithan, että vaihdamme tuotteita ainoastaan saman tuotteen eri kokoihin – emme eri tuotteeseen. Jos siis haluatkin tilaamisen jälkeen vaihtaa tuotteen toiseen, pitää tehdä uusi tilaus ja maksaa verkkokaupassa sillä hetkellä voimassa oleva hinta.

Kaikilla tuotteillamme on ilmainen 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, joka on voimassa Suomen alueella.

Ulkomaille toimitettujen tilausten palautuksista veloitamme 10 eur palautuskulun.

Voit verkkokauppamme kassalla valita kohdan “Lähetä tilaus toiseen osoitteeseen?” ja kirjoittaa toimitusosoitteeksi muun kuin kotiosoitteesi. Tämä on kätevää, jos haluat tehdä tilauksen jonkun puolesta tai toimittaa lahjaksi tulevat tuotteet suoraan lahjan saajan osoitteeseen.

Posti ja Matkahuolto säilyttävät paketteja 7 vrk, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille. Huolehdithan siis, että olet paikalla hakemassa paketin. Tarkista myös, että toimitusta varten kassalla ilmoittamasi puhelinnumero on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille.

Lue lisää noutamattomista lähetyksistä täältä.

Meihin voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse +358 50 352 4280 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen täällä.

Voit myös jättää tuotearvion ostamastasi tuotteesta tuotteen omalla sivulla. Tuotearvion tekeminen ei vie kauaa, mutta auttaa monia muita valitsemaan itselleen sopivan koon/tuotteen.

Kaikki palaute on meille aina lämpimästi tervetullutta ja kerromme mielellämme lisää tuotteistamme sekä yrityksestämme!

Tuote

Jos huomaat tuotteesi olevan viallinen, lähetä meille kuva tuotteen viasta sekä lyhyt selitys sähköpostitse help@aarrelabel.com tai täytä yhteydenottolomake täällä. Jos koemme, että reklamaatio on aiheellinen, pyydämme sinua lähettämään tuotteen meille tarkastelua varten. Saat ohjeet sähköpostitse, joilla voit lähettää tuotteen veloituksetta.

Tuotteen saavuttua korvaamme ensisijaisesti alkuperäisen tuotteen uudella. Jos tuotteessa on korjattavissa oleva vika, järjestämme tuotteen korjauksen yhteistyökumppanimme Menddien kanssa. Jos sopivaa vaihtotuotetta ei löydy, eikä vika ole korjattavissa, hyvitämme reklamoidun tuotteen. Lue lisää reklamaatioista täällä.

Löydät tuotteiden mittatulukot ensisijaisesti tuotteen sivulta, “Mitoitus” -välilehden takaa. Joissakin totteissa löydät mittataulukon myös tuotteen kuvista. Yleensä mittataulukko on kuvista viimeinen.

Jos et löydä tarvitsemaasi mittaa mittataulukosta, voit kysyä meiltä tarkempia mittoja tai vinkkejä koon valitsemiseen sähköpostitse help@aarrelabel.com. Kannattaa myös tutustua mahdollisiin tuotearvioihin tuotesivulla, sieltä voi saada vinkkejä koon valintaan tuotteen jo ostaneilta!

Tuotteemme kutistuvat ensimmäisessä pesussa maksimissaan 8%, yleensä toteutunut kutistuma on kuitenkin lähempänä 5% luokkaa.

Löydät tuotekohtaiset pesuohjeet tuotteen sivusaumassa sijaitsevan valkoisen pesulapun lisäksi myös verkkokaupastamme, tuotteen omalta sivulta, otsikon “Hoito-ohje” alta.

Olemme myös koonneet tänne, Hoito-ohje -sivullemme tietoa sekä vinkkejä tuotteiden huoltoon ja hoitamiseen.

Yrityksestämme

Kaikki yhteistyöehdotukset voi lähettää meille sähköpostitse nina@aarrelabel.com, Ninan tavoittaa myös puhelimitse +358 50 359 8165.

Saamme paljon yhteydenottoja, joten vauhdittaaksesi yhteistyön alkua, toivomme, että viestissäsi esittelet lyhyesti yhteistyöideasi ja laitat samalla tiedot mahdollisista omista kanavistasi, kuten blogi, Instagram, Youtube ym.

Teemme mielellämme yhteistyötä monien eri alojen huipputyyppien kanssa, älä siis epäröi laittaa meille viestiä ideastasi!

Voit hakea malliksemme laittamalla muutaman kuvan, vaatekokosi sekä lyhyen esittelyn itsestäsi sähköpostitse nina@aarrelabel.com. Etsimme kaiken kokoisia ja näköisiä malleja, niin naisia, miehiä kuin lapsiakin. Joten laitathan rohkeasti hakemusta, jos unelmasi on ollut toimia vastuullisen kotimaisen vaatemerkin mallina.

Kaikki kuvauksemme järjestetään Pirkkalan toimipisteellämme, joten malleillamme tulisi olla mahdollisuus matkustaa omatoimisesti kuvauspaikalle. Palkitsemme mallimme lahjakortilla verkkokauppaamme. Emme hyvitä matkoista mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia.

Kaikki verkkokauppatilaukset lähetetään Pirkkalassa sijaitsevalta varastoltamme. Varaston yhteydessä meillä on myös yhteinen toimisto ja showroom Black Moda Oy:n kanssa. Myös kaikki kuvaukset järjestetään Pirkkalan tiloissamme. Lue lisää yrityksestämme täällä.

Aarre-tuotteet valmistetaan omalla ompelimollamme Pohjois-Portugalissa sekä lähialueen yhteistyökumppaneilla. Sukkatuotteemme tulevat Italiasta. Lue lisää tuotannostamme täältä.

Portugali on EU-maa, jota ei luokitella riskimaaksi. Portugalissa työelämää säädellään lailla ja viranomaiset valvovat lakien noudattamista. Esimerkiksi oman ompelimomme työntekijöille järjestetään säännöllisesti koulutusta ja heille myönnetään lakia noudattavat lomat, lomarahat ja vanhempainvapaat. Myös työaika noudattaa Portugalin työaikalakia. Voit lukea lisää aiheesta Vastuullisuus -sivultamme.

Voit lukea yrityksemme vastuullisuudesta täältä. Löydät Vastuullisuus-sivultamme myös uusimman vastuullisuusraportin, jossa kerromme kattavasti vastuullisuustyöstämme.