Aarre x Emmy

Yhteistyö pidentää vaatteiden elinkaarta

Laita hyväkuntoiset, tarpeettomaksi jääneet vaatteet sekä asusteet myyntiin nyt
Emmyyn! Täyttämällä myyntilähetteen Aarteen sivujen kautta, saat myyntituotot Aarre-lahjakorttina sekä 10 % korotuksen myyntituottoihisi. Lahjakortin arvo on siis 10 % suurempi, kuin myyntituottosi!

Tee näin:

1. Valitse ja pakkaa myyntiin sopivat vaatteet

Lähetä myyntiin vain merkkilistan mukaisia, puhtaita ja ehjiä vaatteita, kenkiä sekä asusteita. Säilytyksessä olleet vaatteet kannattaa käyttää pesukoneen kautta ennen myyntiin lähettämistä. Kengät on hyvä pakata muista tuotteista erilleen pusseihin ja ohuemmat sisävaatteet rullata, jolloin ne pysyvät paremmin siistinä kuljetuksen ajan. Pakkaa vaatteet siististi ja tiiviisti riippuen valitsemastasi toimitustavasta esimerkiksi kestokassiin tai pahvilaatikkoon.

Vaate- ja pakkausohje >>
Usein kysyttyä >>

2. Täytä myyntilähete ja lähetä paketti Emmyyn

Kirjaudu Aarre x Emmy -palveluun ja täytä sähköinen myyntilähete – tähän menee vain pari minuuttia! Lähetä tuote Postilla myyntilähetteen ohjeiden mukaisesti. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteesi saapuvat Emmyn toimipisteelle ja seuraavan kerran, kun tuotteitasi julkaistaan myyntiin.

Myyntilähete >>

3. Nauti myyntituotoista

Täyttämällä myyntilähetteen Aarteen sivujen kautta, saat myyntituotot Aarre-lahjakorttina sekä 10 % korotuksen myyntituottoihisi. Lahjakortin arvo on siis 10 % suurempi, kuin myyntituottosi!


Myyntituotot >>
Myyjäehdot >>

Tietoa Emmystä

Emmy on Suomen suurin laadukkaiden secondhand-vaatteiden osto- ja myyntipalvelu. Valikoimassa on yli 90.000 käsin tarkastettua laatutuotetta naisille, miehille ja lapsille. Emmyn ainutlaatuisen avaimet käteen -myyntipalvelun kautta on kiertänyt jo yli miljoona käytettyä vaatetta.