Aarre x menddie

Pidennämme vaatteidemme elinikää yhteistyöllä korjaus- ja muokkauspalveluja tarjoavan Menddien kanssa. Menddien kautta korjaat vaatteesi kätevästi ja nopeasti täyttämällä korjauslomakkeen Menddien sivuilla ja lähettämällä korjattavan tuotteen postissa.

Aarre x Menddie yhteistyö vaatteiden korjauksissa ja muokkauksissa

Me Aarteella haluamme luoda vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen vaatteen tarkkaan harkiten, sillä maailmamme ei tarvitse yhtään enempää turhaa tuotetta. Toivomme, että vaatteemme pysyy kanssasi mahdollisimman pitkään.

Tavoitteena vaatteen elinkaaren pidentäminen

Yksi tärkeä osa vastuullisuutta on vaatteiden käyttöiän pidentäminen, jossa yhteistyökumppanimme on Menddie. Vaatteiden korjauksella tai muokkauksella pidennät niiden elinkaarta ja siten pienennät myös vaatteiden ympäristövaikutusta. Lisäksi saat nauttia lempivaatteistasi pidempään.

Pidentämällä vaatteen elinkaarta voit pienentää sen hiilijalanjälkeä huomattavasti. Ellen MacArthur -säätiön mukaan, jos yhtä vaatekappaletta käytetään 320 kertaa nykyisen 160 kerran sijaan ja siten vähennetään uusien vaatteiden valmistustarvetta, tekstiiliteollisuuden hiilidioksidipäästöt pienenevät 44 %. Kun et osta uutta vaatetta rikkinäisen tilalle, säästyy vettä, päästöjä ja energiaa uuden vaatteen tuotantoprosessista. Vaatteiden korjaus, ja näin niiden elinkaaren pidentäminen, onkin yksi parhaista ympäristöteoista, jonka voit tehdä vaatekaapissasi.

Tuotteiden muokkauspalvelu

Tilasitko uudet housut, jotka istuvat muuten täydellisesti, mutta lahkeet ovat liian pitkät? Tai haluaisitko muokata lempimekkoasi uuden tyyliseksi helmaa lyhentämällä?

Tähän asti olemme tehneet yhteistyötä Menddien kanssa takuukorjauksissa. Uutena palveluna tuomme nyt Sinulle mahdollisuuden itse korjauttaa tai muokata tuotteita paremmin omiin tarpeisiisi sopivaksi. Palvelussa on tällä hetkellä tarjolla muutama valmis muokkausvaihtoehto, mutta jos valikosta ei löydy sopivaa korjausta tai Sinulla on kysyttävää vaatteen korjauksesta, voit jättää ompelijalle avoimen tarjouspyynnön.

Tutustu Menddien palveluun >>

Takuukorjaukset

Käytämme tuotteidemme takuukorjauksissa Menddien korjauspalveluja. Haluamme Aarteella valmistaa tuotteita, jotka kestävät pidempään kuin kuluttajansuojalain 12 kk virheolettama. Siksi tarjoamme tuotteillemme vapaaehtoisen 18 kk pituisen tuotetakuun.

Reklamaatiotilanteessa asiakkaalla on oikeus vaihtaa tuote uuteen, virheettömään kappaleeseen. Pyrimme kuitenkin ehkäisemään tekstiilijätettä, ja tarjoamme vastuullisempana vaihtoehtona myös tuotteen korjautus-mahdollisuutta yhteistyökumppanillamme Menddiellä. Vaatteen korjattavuus ja kuuluminen takuukorjauksen piiriin arvioidaan tapauskohtaisesti. Arviointi ja korjauksen tilaaminen tehdään asiakaspalvelumme kautta: help@aarrelabel.com.

Käytännössä tilaamme korjaustyön Menddieltä, jonka jälkeen Menddie lähettää Sinulle ohjeet miten tuotteen voi toimittaa heille korjattavaksi ja korjauksen jälkeen tuote toimitetaan Sinulle takaisin. Palvelu on asiakkaillemme täysin maksuton, eikä asiakkaalle aiheudu kustannuksia myöskään tuotteen lähetyksestä. Palvelu toimii nopeasti ja korjattu vaate palautuu valitsemaasi toimituspisteeseen jopa seitsemässä vuorokaudessa. Asiakaspalautteidemme mukaan myös työn jälki on ollut erinomaista.