Navigoi

FAQ

Verkkokauppa

Miten palautan tuotteen?

Ensisijaisesti tuotteen palautus tapahtuu lähetyksen mukana tulleella palautusosoitekortilla. Voit liimata palautusosoitekortin lähetyksen päälle ja viedä lähimpään Postin/Matkahuollon toimipisteeseen. Muistathan lähettää palautettavan tuotteet mukana myös palautuslomakkeen!

Jos palautustarra on jostain syystä hukkunut tai sitä ei alun perinkään ollut tilauksen mukana, voit palauttaa tuotteen meille maksutta näillä tiedoilla:

Pumpkin Design Oy warehouse C/O WebLog Oy
Asessorinkatu 12
20780 Kaarina

Postin palautustunnus: 673333
Matkahuollon palautustunnus: 9538884

Lue lisää palautuksesta täältä.

Miten vaihdan tuotteen?

Verkkokaupassamme ei ole vaihtomahdollisuutta. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote meille ja tehdä haluamastasi toisesta tuotteesta/koosta kokonaan uusi tilaus. Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Voit palauttaa tuotteita tilauksen mukana tulleella palautusosoitekortilla tai näillä tiedoilla:

Pumpkin Design Oy warehouse C/O WebLog Oy
Asessorinkatu 12
20780 Kaarina

Postin palautustunnus: 673333
Matkahuollon palautustunnus: 9538884

 

Lue lisää palautuksesta täältä.

Miten voin seurata tilaustani?

Kaikilla lähetyksillä on seurantatunnus, jolla voit seurata lähetyksen edistymistä. Seurantatunnuksen löydät “Tilauksesi #xxx on käsitelty” sähköpostista, jonka lähetämme sinulle, kun tilauksesi on pakattu.

Jos et jostain syystä saanut seurantatunnusta, voit tiedustella sitä meiltä yhteydenottolomakkeen kautta täällä.

Haluamani tuote/koko on loppunut. Miten saan tiedon, kun tuotetta on jälleen saatavilla?

Voit mennä etsimäsi tuotteen sivulle verkkokaupassamme ja liittyä odotuslistalle. Valitse koko, josta odotat täydennystä ja valitse “Liity odotuslistalle”. Lähetämme sinulle sähköpostin heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla!

Minulle lähetettiin väärä tuote/koko, miten toimin?

Jos vastaanotit eri tuotteen/koon kuin mitä tilausvahvistuksellasi on, vaihdamme tuotteen oikeaan veloituksetta. Voit lähettää väärän tuotteen meille palautusohjeiden mukaisesti ja kirjoittaa palautuslomakkeelle, että sinulle on toimitettu väärä tuote ja haluaisit saada tilaamasi oikean tuotteen.

Lähetämme oikean tuotteen sinulle heti, kun vaihtotuote on saapunut varastollemme. Yleensä vaihtotuotteen saapumisessa meille kestää 2-3 arkipäivää.

Kirjoitin vahingossa nimeni/osoitteeni/puhelinnumeroni väärin tilaukselle, mitä teen?

Lähetä tilausnumerosi sekä korjatut yhteystiedot meille yhteydenottolomakkeen kautta täällä mahdollisimman pikaisesti ja me korjaamme ne lähetykselle. Muista päivittää tietosi myös omiin tietoihisi, jos olet rekisteröitynyt käyttäjä. Omia tietojasi voit muokata täällä.

On hyvin tärkeää, että ainakin puhelinnumerosi on oikein tilauksesi tiedoissa, jotta paketin saapumisilmoitus tulee perille.

Voinko varata tuotteen?

Valitettavasti emme voi varata verkkokauppatuotteita laskutuksellisista syistä. Voit kuitenkin liittyä odotuslistalle tuotteen sivulla. Valitse koko, josta odotat täydennystä ja valitse “Liity odotuslistalle”. Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla!

Tarvitsen tilaukseni nopeasti. Kuinka pitkä toimitusaika teillä on?

Nopein toimitustapamme on Postipaketti. Postin paketteja lähetämme joka arkipäivä ja ne ovat pääsääntöisesti noudettavissa lähetystä seuraavana arkipäivänä.

Mikäli teet tilauksen esimerkiksi perjantai-iltana, pakkaamme ja lähetämme tilauksesi maanantaina, jolloin tilauksesi on hyvin todennäköisesti noudettavissa jo tiistaina tai viimeistään keskiviikkona.

Jos olet epävarma, ehtiikö tilaus perille, voit myös tiedustella tilannetta asiakaspalvelustamme yhteydenottolomakkeen kautta täällä tai puhelimitse +358 50 352 4280 (ma-pe klo 9-15).

Lue lisää toimitusajasta täällä.

Miten voin perua tilaukseni?

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse +358 50 352 4280. Tilauksen peruminen on mahdollista ainoastaan, jos emme ole ehtineet lähettää tilausta. Jos olemme jo ehtineet lähettää tilauksesi, on sinun vastaanotettava tilaus ja tehtävä palautus.

Miksi minun kannattaa rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi?

Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset yhdellä klikkauksella käsiksi kaikkiin tekemiisi tilauksiin. Voit helposti päivittää muuttuneet yhteystietosi ja me myös aika-ajoin palkitsemme kanta-asiakkaitamme mukavin yllätyksin!

Haluan vaihtaa alennuksesta ostamani tuotteen. Jos alekampanja on jo päättynyt, saanko vaihtotuotteen myös alennettuun hintaan?

Verkkokaupassamme ei ole vaihtomahdollisuutta. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote meille ja tehdä haluamastasi toisesta tuotteesta/koosta kokonaan uusi tilaus sillä hetkellä voimassa olevin hinnoin. Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus ja palauttaminen on sinulle maksutonta.

Koskeeko ilmainen palautusoikeus kaikkia tuotteita?

Kaikilla tuotteillamme on ilmainen 30 päivän palautusoikeus, joka on voimassa Suomen alueella.

Ulkomaille toimitettujen tilausten palautuksista veloitamme 10 eur palautuskulun.

Haluan lähettää tilaamani tuotteet muuhun kuin kotiosoitteeseeni, onko se mahdollista?

Voit verkkokauppamme kassalla valita kohdan “Lähetä tilaus toiseen osoitteeseen?” ja kirjoittaa toimitusosoitteeksi muun kuin kotiosoitteesi. Tämä on kätevää, jos haluat tehdä tilauksen jonkun puolesta tai toimittaa lahjaksi tulevat tuotteet suoraan lahjan saajan osoitteeseen.

Miten pian toimitus tulee noutaa?

Posti ja Matkahuolto säilyttävät paketteja 7 vrk, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille. Huolehdithan siis, että olet paikalla hakemassa paketin. Tarkista myös, että toimitusta varten kassalla ilmoittamasi puhelinnumero on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille.

Lue lisää noutamattomista lähetyksistä täältä.

Miten voin antaa palautetta tai kysyä tuotteesta lisätietoja?

Meihin voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse +358 50 352 4280 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen täällä.

Voit myös jättää tuotearvion ostamastasi tuotteesta tuotteen omalla sivulla. Tuotearvion tekeminen ei vie kauaa, mutta auttaa monia muita valitsemaan itselleen sopivan koon/tuotteen.

Kaikki palaute on meille aina lämpimästi tervetullutta ja kerromme mielellämme lisää tuotteistamme sekä yrityksestämme!

Tuote

Tuotteeni on viallinen, miten toimin?

Jos huomaat tuotteesi olevan viallinen, lähetä meille kuva tuotteen viasta sekä lyhyt selitys sähköpostitse help@aarrelabel.com tai täytä yhteydenottolomake täällä. Jos koemme, että reklamaatio on aiheellinen, pyydämme sinua lähettämään tuotteen meille tarkastelua varten. Saat ohjeet sähköpostitse, joilla voit lähettää tuotteen veloituksetta.

Tuotteen saavuttua korvaamme ensisijaisesti alkuperäisen tuotteen uudella. Jos tuotteessa on korjattavissa oleva vika, järjestämme tuotteen korjauksen yhteistyökumppanimme Menddien kanssa. Jos sopivaa vaihtotuotetta ei löydy, eikä vika ole korjattavissa, hyvitämme reklamoidun tuotteen. Lue lisää reklamaatioista täällä.

En ole varma minkä koon valitsen, mistä saan lisätietoa mitoituksesta?

Löydät tuotteiden mittataulukot ensisijaisesti tuotteen sivulta, “Mitoitus” -välilehden takaa.

Jos et löydä tarvitsemaasi mittaa mittataulukosta, voit kysyä meiltä tarkempia mittoja tai vinkkejä koon valitsemiseen sähköpostitse help@aarrelabel.com. Kannattaa myös tutustua mahdollisiin tuotearvioihin tuotesivulla, sieltä voi saada vinkkejä koon valintaan tuotteen jo ostaneilta!

Tuotteemme kutistuvat ensimmäisessä pesussa maksimissaan 8%, yleensä toteutunut kutistuma on kuitenkin lähempänä 5% luokkaa.

Mistä löydän tuotteen pesuohjeet ja vinkkejä huoltoon?

Löydät tuotekohtaiset pesuohjeet tuotteen sivusaumassa sijaitsevan valkoisen pesulapun lisäksi myös verkkokaupastamme, tuotteen omalta sivulta, otsikon “Hoito-ohje” alta.

Olemme myös koonneet tänne, Hoito-ohje -sivullemme tietoa sekä vinkkejä tuotteiden huoltoon ja hoitamiseen.

Yrityksestämme

Haluaisin tehdä yhteistyötä Aarteen kanssa, miten otan yhteyttä?

Kaikki yhteistyöehdotukset voi lähettää meille sähköpostitse nina@aarrelabel.com, Ninan tavoittaa myös puhelimitse +358 50 359 8165.

Saamme paljon yhteydenottoja, joten vauhdittaaksesi yhteistyön alkua, toivomme, että viestissäsi esittelet lyhyesti yhteistyöideasi ja laitat samalla tiedot mahdollisista omista kanavistasi, kuten blogi, Instagram, Youtube ym.

Teemme mielellämme yhteistyötä monien eri alojen huipputyyppien kanssa, älä siis epäröi laittaa meille viestiä ideastasi!

Haluaisin malliksi tai lapseni haluaisi malliksi Aarteen markkinointikuviin, miten otan yhteyttä?

Voit hakea malliksemme laittamalla muutaman kuvan, vaatekokosi sekä lyhyen esittelyn itsestäsi sähköpostitse nina@aarrelabel.com. Etsimme kaiken kokoisia ja näköisiä malleja, niin naisia, miehiä kuin lapsiakin. Joten laitathan rohkeasti hakemusta, jos unelmasi on ollut toimia vastuullisen kotimaisen vaatemerkin mallina.

Kuvauksemme järjestetään pääasiassa Pirkkalan toimipisteellämme, joten malleillamme tulisi olla mahdollisuus matkustaa omatoimisesti kuvauspaikalle.

Missä Aarteen varasto/toimisto sijaitsee?

Kaikki verkkokauppatilaukset lähetetään Kaarinassa sijaitsevalta varastoltamme. Aarteen toimisto ja showroom sijaitsevat Pirkkalassa, yhteisissä tiloissa Black Moda Oy:n kanssa. Lue lisää yrityksestämme täällä.

Missä Aarre-tuotteet valmistetaan?

Aarre-tuotteet valmistetaan omalla ompelimollamme Pohjois-Portugalissa sekä lähialueen yhteistyökumppaneilla. Sukkatuotteemme tulevat Italiasta. Lue lisää tuotannostamme täältä.

Millaiset työolot on ihmisillä, jotka valmistavat Aarre-tuotteet?

Aarre-tuotteet valmistetaan omalla ompelimollamme Pohjois-Portugalissa sekä lähialueen yhteistyökumppaneilla. Portugali on EU-maa, jota ei luokitella riskimaaksi. Portugalissa työelämää säädellään lailla ja viranomaiset valvovat lakien noudattamista. Esimerkiksi oman ompelimomme työntekijöille järjestetään säännöllisesti koulutusta ja heille myönnetään lakia noudattavat lomat, lomarahat ja vanhempainvapaat. Myös työaika noudattaa Portugalin työaikalakia. Voit lukea lisää aiheesta Vastuullisuus -sivultamme.

Raportoiko Aarre vastuullisuudestaan?

Voit lukea yrityksemme vastuullisuudesta täältä. Löydät Vastuullisuus-sivultamme myös uusimman vastuullisuusraportin, jossa kerromme kattavasti vastuullisuustyöstämme.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai yleistä kyselyä?