Meistä

Aarre edustaa hyvää mieltä ja yhdistää ihmisiä.

Olemme iloinen ja vastuullinen suomalainen naistenvaatemerkki, joka viestittää lämminhenkisesti arvoistaan mallistojen ja palvelujen kautta.

Aarre on läheisistä välittämistä ja huolehtimista. Se on keskittymistä pieniin ja isoihin hetkiin heidän kanssaan. Kun sinun ei tarvitse miettiä vaatetta, voit keskittyä tärkeimpään.

Sitä on Aarre.

Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen niistä tarkkaan harkiten, sillä maailmamme ei tarvitse yhtään enempää turhaa vaatetta. Tuotteemme valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksien ja muodin maailmassa.

Me rakastumme vaatteisiimme joka päivä, arvostamme niitä valmistavia ihmisiä ja niiden materiaaleja. Missiomme on tehdä tämä mahdolliseksi myös sinulle. Toivomme, että Aarre vaate pysyy kanssasi mahdollisimman pitkään ja olemme siksi listanneet sivullemme vinkkejä kierrättämiseen ja tuotteiden yleisiä hoito-ohjeita.

Vaatteet ovat aarteita. Ei tehdä turhaan.

Oman Portugalissa sijaitsevan ompelimomme ansiosta tiedämme hyvin, kuinka paljon ihmisiä, työtä ja luonnonvaroja tarvitaan vaatteiden valmistukseen. Vaatteita tulisi kohdella kuin aarteita: arvostaa, huoltaa oikealla tavalla ja luoda vahvoja tarinoita niiden ympärille. Lue lisää vastuullisuudestamme lisäätäällä. Minimalistisen ajattelun rinnalla, meille tärkeää on maltillinen ja kestävä hintapolitiikka. Jatkuva alennusmyyntikierre kannustaa meitä ostamaan tuotteita, joita emme todella tarvitse. Siksi olemme päättäneet ottaa käyttöön 100 päivän täyshintatakuun, joka tarkoittaa, ettemme myy alennusmyynnissä uusia tuotteita ennen kuin vähintään 100 päivää tulee täyteen niiden lanseerauksesta. Koemme, että meillä on tärkeä tehtävä näyttää suuntaa ja kannustaa kaikkia ympärillämme hidastamaan tahtia, sillä maailmamme kuluttaa tällä resursseja ennen näkemätöntä tahtia.

Tuotanto

Vuonna 1994 omistajaperheemme lähti perustamaan tehdasta Portugaliin, jossa tänä päivänä suurinosa Aarre trikootuotteet valmistetaan. Aarre -merkin omistavat sisarukset Laura, Riikka ja Marko. Sisarusten muita yrityksiä ovat Black Moda Oy ja Black Moda Portugal, jotka vastaavat Aarre tuotteiden valmistuksesta. Pohjalainen nuukuus ohjaa toimintaa yrittäjäperheessä vahvasti, mitään ei heitetä pois ja ihmisistä pidetään hyvää huolta.

Aarre tuotteet valmistetaan Portugalissa omassa tehtaassamme, lukuun ottamatta sukkatuotteita, jotka valmistetaan Italiassa. Dot- tuotesarjan valmistuksesta vastaa Somani, Lda ja neuleiden valmistus tehdään perheyrityksessä Elmate, Lda. Molemmat sijaitsevat lähellä omaa ompelimoamme.

Oma tuotanto. Lähellä.

Portugalissa yhteistyökumppanimme sijaitsevat 70 kilometrin säteellä ompelimostamme, jolloin välimatkat tuotannon eri vaiheiden välillä ovat lyhyet, se on meille tärkeää. Suosimme luonnonmateriaaleja ja käyttämämme orgaaninen puuvilla on luonnollisin menetelmin viljeltyä sertifioitua puuvillaa. Silti orgaaninen puuvilla ei ole se kestävin vaihtoehto, siksi kehitämme jatkuvasti ajatuksia, kuinka voisimme mm. hyödyntää oman tuotantomme sivuvirtaa. Tällä hetkellä valmistamme siitä mm. tuotantoja ja erikoiseriä.

Oman suunnittelun ja tuotannon ansiosta pystymme tekemään korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Kun tuotteen suunnittelu, tuotekehitys ja valmistus ovat omissa käsissämme, mahdollistaa se läpinäkyvän ja kestävämmän tuotannon kehittämisen ja edistämisen sekä järkevän hinnoittelun ja laadukkaan asiakaspalvelun.