Aarre x ninyes

Parhaat käytetyt Aarrelabel vaatteet löydät Ninyes verkkokaupasta.

Voit nyt myydä meille hyväkuntoiset ja tarpeettomat Aarrelabel-tuotteesi ja saat korvaukseksi lahjakortin Aarrelabel verkkokauppaamme.

Kierrätä ja muuta käytetyt Aarteesi lahjakortiksi

Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi!

Lähetä käytetyt Aarrelabel-tuotteet takaisin meille, ostamme ne lahjakorttia vastaan ja etsimme
niille uuden kodin!

Maksamme sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä vaatteesta joko 70 % tai 50 % sen arvioidusta second hand myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista!

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesin verkkokaupasta löydät parhaat käytetyt Aarrelabel-tuotteet.

Helppoa ja nopeaa:

1.

Täytä ja lähetä kierrätyslomake.

2.

Pakkaa myytävät vaatteet. Lisää paketin sisään lappu, jossa on nimesi, puhelinnumerosi ja meiliosoitteesi. Katso postitusohjeet tämän sivun lopusta.

3.

Kun olemme käsitelleet vaatteesi, saat sähköpostiisi vaatteiden hyvitysarvon. Kun olet hyväksynyt arvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Maksamme sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä tuotteesta joko 70% (tuotteista, joiden arvo on yli 70€) tai 50 % (tuotteista, joiden arvo on alle 70€) tuotteen arvioidusta second hand myyntihinnasta. Hyvitys maksetaan lahjakortin muodossa.

Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua siitä kun olet lähettänyt kierrätettävät vaatteesi Ninyesille.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta antopäivästä.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot löytyvät kierrätyskumppanimme Ninyesin nettisivuilta.

Mitä voin kierrättää?

KYLLÄ KIITOS!

Kaikki Aarrelabel vaatteet. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

EMME OTA VASTAAN:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet, kopiotuotteet tai jo loppuun käytetyt tuotteet. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja eikä voimakkaita hajuja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten kasvomaskeja ja heijastimia.

Miksi kierrättää?

Jotta käytetyt aarteesi kiertäisivät mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää Aarrelabel-tuotteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen niistä tarkkaan harkiten, sillä maailmamme ei tarvitse yhtään enempää turhaa vaatetta. Tuotteemme valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksen ja muodin maailmassa.

Kiitos, että kierrätät!

Postitusohjeet Suomesta:

Matkahuollon Ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.

Matkahuollon palautustunnus: 9545051
Postin palautustunnus: 671577

Lähetysosoite:

Ninyes Oy
Veneentekijäntie 18 B2
00210 Helsinki

Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:

• Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
• Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5

Palautus muista maista:

Lue tarkemmat postitusohjeet ja -hinnat Ninyesin nettisivuilta.