Rescue -malliston aarteet on valmistettu oman ompelimomme varastossa olevista ylijäämäneuloksista, ja olemme näin ehkäisseet materiaalien joutumista hävikkiin.

Rescue – Suunniteltu ylijäämästä

Aarrelabelin vaihtuva Rescue-mallisto koostuu ompelimomme tuotannoista jääneistä ylijäämäneuloksista valmistetuista Aarteista. Rescue-mallistojen suunnittelua ohjaa vahvasti ylijäämämateriaali.

Ompelimomme valmistaa vuodessa yhteensä noin 553 000 vaatetta eri vaatebrändeille. Neulosmäärää ei ole aina mahdollista optimoida täysin eri tuotantoihin, jolloin tuotannoista jää silloin tällöin täysin ykköslaatuista ylijäämäneulosta käyttämättä. Rescue-mallistossa hyödynnämme tätä tuotannoissa syntynyttä ylijäämää ja valmistamme ylijääneet neulokset loppuun ihaniksi Aarteiksi.

Koska Rescue-malliston tuotteet on valmistettu rajallisesta määrästä ylijäämäneulosta, on myös malliston tuotteita saatavilla aina vain rajoitettu kappalemäärä.

Hyödyntämällä tuotannoista yli jääneitä neuloksia pelastimme esimerkiksi vuonna 2022 yhteensä noin 600 kg täysin käyttökelpoista ompelimomme ylijäämäneulosta. Näin estämme ylijäämäneulosten joutumista tekstiilikierrätykseen ja vähennämme tarvetta tuottaa uuttaa neulosta.

Syksystä 2023 alkaen Rescue-malliston aarteisiin on lisätty erityinen Rescue -niskalappu, josta tunnistat ylijäämästä valmistetun Aarteen.