Aarre Studio

Avaamme ensimmäisen Aarre Studion Tampereen Kehräsaareen lokakuussa 2022.
Kyseessä ei ole vain perinteinen myymälä, vaan tila, joka muuntautuu moniin tarkoituksiin ja ilmentää Aarteen maailmaa monin tavoin. Aarre Studio on Aarteen koti, jossa vierailija pääsee lähemmäs Aarre -brändin olemusta ja ydintä.

Aarre Studion avajaiset:
Pe 7.10. klo 12-18
La 8.10. klo 11-17

Studiolla käy maksutapana vain korttimaksu.

Myymälä avoinna 13.10. alkaen
to-pe klo 12.00-18.00
sekä viikonloppuisin tapahtumien aikaan.

Mikä Aarre Studio?

Tule tutustumaan Aarteen maailmaan Tampereen Kehräsaareen. Myymälä on avoinna 13.10. alkaen to-pe klo 12.00-18.00 sekä viikonloppuisin tapahtumien aikaan. Myös muina päivinä voidaan tehdä erikoisjärjestelyjä aukioloaikojen suhteen. Aukioloajat mukautuvat ja selkiintyvät liiketoimintamme kehittyessä.

Toimisto ja Aarre -tiimin etätyötila. Studio toimii myös Aarre -tiimin toimistona ja työtilana, ja Studiolla pääset tutustumaan ihmisiin Aarteen takana.

Aarre showroom palvelee B2B asiakkaitamme. Haluamme palvella paremmin jälleenmyyjiämme ja otamme vastaan myös Aarteen muita yhteistyökumppaneita Studion tiloissa.

Aarre myyntitapahtumia eri teemoilla ja konsepteilla.

Tulossa tulevaisuudessa: Verkkokauppatilausten nouto ja sovitukset ajanvarauksella, sekä Aarre preloved / second hand -myyntiä. Näitä toimintoja kehitämme tulevaisuudessa.

Kokemuksellinen tila

Aarre Studio on kokemuksellinen tila, jossa tulemme järjestämään erilaisia workshoppeja ja luovia tapahtumia. Kyse ei siis ole vain myymälätoiminnasta ja shoppailusta. Aarre Studiolla vierailijat pääsevät tutustumaan ihmisiin ja fiilikseen Aarteen takana.

Studion ideana on, että haluamme olla lähempänä asiakkaitamme, ja toisaalta vierailijat pääsevät kurkistamaan studiolla Aarteen ytimeen: ihmisiin, valmistajiin ja muihin taustajoukkoihin.

Aarre on lähellä Sinua – Tervetuloa Studiolle!