Aarre lähellä sinua.
Me Aarteella olemme sitä mieltä, että vastuullisen vaatteen tulisi olla osa kaikkien arkea.
Siksi olemme todella iloisia, kun pääsimme tekemään yhteistyötä Keskon kanssa tänä syksynä. 10 K-Citymarkettia sai Aarre pop up osaston, josta löytyy Aarteelle tuttuja luottovaatteita ja uutuuksia, joita ei muualla ole saatavilla tällä hetkellä.Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan meihin ja löytämään uuden lempivaatteensa. Kestävän vaatteen hankinnan pitäisi olla mutkatonta ja siksi yhteistyö Keskon tukee täydellisesti missiotamme.
Tänä syksynä Aarteen Orvokki kuosillisia mekkoja ja klassikoita on saatavilla valituista K-Citymarketeista. Tuotteet ovat esillä myymälöissä viimeistään 8.8 mennessä.
Tällä kertaa yhteistyössä ovat mukana Helsinki Easton, Kerava, Turku Kupittaa, Turku Länsikeskus, Tampere Turtola, Lahti Laune, Rovaniemi, Joensuu Pilkko, Vaasa Kivihaka ja Kuopio Päiväranta.Tavoitteemme on, että jatkossa voisimme toteuttaa vastaavia kampanjoita enemmän ja muissakin kaupungeissa, jotta mahdollisimman moni ympäri Suomen saisi kokea Aarteen maailman, laadukkaan ja kestävästi tuotetun vaatteen.

Laura Silva