Mia Minerva x Aarre -yhteistyömallisto julkaistiin 16. helmikuuta 2024. Mallisto yhdistää kuvittaja Mia Minervan värikkäät kuvitukset Aarteen vastuullisiin ja ajattomiin klassikkovaatteisiin. Tutustu malliston tuotteisiin tarkemmin täällä.

Mia Minerva on helsinkiläinen kuvittaja, joka tunnetaan värikkäistä ja suloisista kuvituksistaan. Ihmiset ja kasvit ovat jatkuvia teemoja hänen kuvituksissaan, ja hän rakastaa luoda rauhallisia tunnelmia, jotka kuvastavat yksinolon taikaa. Mia saa inspiraatiota luonnosta, ihmisistä ja itsetutkiskelusta. Kuvituksen lisäksi hän suunnittelee koruja.

Yhteistyön idea alkoi, kun Mia Minervan suunnittelemat korvakorut olivat mukana asusteena Aarteen mallistokuvauksissa. Mia Minervan suunnittelemat värikkäät ja iloiset korvakorut sopivat hyvin Aarteen värikylläiseen ja hyvän mielen maailmaan, mikä herätti ajatuksen yhteistyökokoelmasta. Onnekkaasti Mia Minerva oli yhtä innoissaan yhteistyöstä, kuin Aarrelabelin tiimi ja niin alkoi yhteistyömalliston suunnittelu. Aarrelabel ja Mia Minerva jakavat saman intohimon väreihin sekä asenteen suunnitteluun.

Mia Minerva x Aarre -kuvittajayhteistyökokoelma yhdistää Mia Minervan ihastuttavat kuvitukset Aarrelabelin ajattomiin ja kestäviin vaatteisiin. Kokoelma esittelee kolme erilaista painatusta eri persoonilla: ’Blossom’, ’Be kind’ ja ’Stay soft’. Kokoelma esittelee myös kaksi erilaista kuosia: ’Kasvaa’ ja ’Torkku’. Mia kuvailee kuoseja seuraavasti:

“Lähestyin kokoelman kuvituksia pehmeyden ja leikkisyyden näkökulmasta. ’Kasvaa’-kuosi on värikäs, lempeä ja juhlistaa kasvua leikkisällä asenteella. ’Torkku’-kuosi on iloinen ja syleilevä, saaden inspiraationsa tilkkutäkeistä. Muotokuvat ’Be Kind’, ’Blossom’ ja ’Stay Soft’ on tarkoitettu muistutuksiksi ystävällisyydestä ja pehmeydestä sekä itseä että maailmaa kohtaan. Pysytään pehmeinä.”

Kokoelmaan valikoitui paljon Aarrelabelin klassikoita, kuten Alex-culotteshousut, Alison-hame, Celene-toppi ja Queen-t-paita, mutta lisäsimme siihen myös muutamia uusia ajattomia malleja! Gwen-swetari on uusi rento paita, joka on valmistettu paksusta fleecestä, ja Hailey on rento hupparimekko, valmistettu samasta materiaalista. Mallistossa esitellään myös ensimmäistä kertaa Ivy-mekko, joka on väljä mekko puhvihihoilla ja taskuilla!

Tutustu yhteistyömalliston tuotteisiin täällä.

Growly Oy