Laura Annala x Aarre

Laura Annalan ja Aarrelabelin upea limited edition yhteistyömallisto tulossa perjantaina 27. tammikuuta!

Mallistossa yhdistyy taiteilija Laura Annalan värikkäät ja rohkeat maalaukset mukaviin aarteisiin. Laura käsittelee taiteessaan elämän monimuotoisuutta. Hänen taiteessaan huokuu upea värienkäyttö, ilo ja rohkeus olla juuri sellainen kuin on. Jokaisen maalauksen takana on aina moniulotteinen tarina.

Uniikissa taidemallistossa yhdistyy taide mukavuuteen ja haluammekin yhteistyömallistolla tuoda taiteen lähemmäksi sekä helposti saavutettavaksi kaikille.

Malliston aarteet ovat valmistettu omalla ompelimollamme Pohjois-Portugalissa ja jokaista malliston tuotetta on tehty rajoitettu 50 kappaleen erä. Jokainen aarre on erikseen numeroitu ja tuotteen riippulapusta löydät kyseisen aarteen ommelleen ompelijan allekirjoituksen.

Meet & Greet Aarre Studiolla keskiviikkona 25.1. klo 17-19

Tapaa taiteilija Laura Annala Aarre Studiolla Tampereen Kehräsaaressa keskiviikkona 25. tammikuuta! Tapahtumassa taiteilija Laura Annala on paikan päällä kertomassa yhteistyömallistosta klo 17:15 ja illan aikana pääset tutustumaan uutuusmallistoon etukäteen! Ensimmäiset 30 yhteistyömalliston tuotteen ostanutta saavat kaupan päälle Laura Annala -taideprintin. Kannattaa siis ehdottomasti suunnata Aarre Studiolle!