Palautus

Verkkokauppatilauksillamme on 30 päivän palautusoikeus. Palauttaminen on sinulle maksutonta. Käsittelemme palautukset 14 vrk kuluessa siitä, kun palautus on lähetetty meille.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote meille ja tehdä haluamastasi toisesta tuotteesta/koosta kokonaan uusi tilaus. Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Palautusoikeus lasketaan siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Oikeus on voimassa vain myyntikuntoisiin eli puhtaisiin, pesemättömiin ja käyttämättömiin tuotteisiin, joissa on vielä mahdolliset laput kiinni.

Huomioithan, ettei sovittamaasi tuotteeseen jää esimerkiksi meikkitahroja tai eläinten karvoja. Vastaanottaessamme likaisia tai muuten myyntikunnottomia palautuksia, perimme oikeuden vähentää hyvitettävästä summasta tuotteen siistimisestä aiheutuvan 10 euron myyntikunnostuskulun.

Palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen sähköpostitse. Jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet, hyvitämme myös postikulut tilauksestasi. Tämä ei koske noutamattomia tilauksia, lue niistä lisää yllä.

Mahdollisissa määräalennuksissa (esimerkiksi osta 3, maksa 2), kampanjahinta raukeaa jos määräalennukseen vaikuttavia tuotteita palautetaan. Huomioimme tämän tarvittaessa hyvityksen määrässä.

Palautus käytännössä

Tuotteiden palauttaminen on maksutonta. Muista laittaa tilauksen mukana saapunut palautuslomake täytettynä palautuksen mukaan. Mikäli tuotteita palautetaan ilman lomaketta, emme voi palauttaa rahoja tilauksestasi.

Palautusohjeet Posti: Tuotteen lähetys takaisin onnistuu tilauksen mukana tulleella palautusosoitekortilla. Sinun tarvitsee vain liimata palautuskortti paketin päälle ja viedä se Postin palvelupisteeseen tai Smartpost-automaattiin (automaattien lisäohjeet >>). Ohuen, alle 3cm paksun ja alle 2kg painavan paketin voit palauttaa tiputtamalla sen lähimpään Postin kirjelaatikkoon palautuskortilla varustettuna. Lue Postin omat ohjeet täällä >>

Palautusohjeet Matkahuolto: Tuotteen lähetys takaisin onnistuu Matkahuollon palautustunnuksella (ks. seuraava kohta). Voit tehdä lähetyksen veloituksetta Matkahuollon toimipisteestä (ei automaatista). Lue Matkahuollon omat ohjeet täällä >>

Jos palautusosoitekortti on hukkunut, voit lähettää palautuksen meille veloituksetta myös näillä tiedoilla:

Transval / Pumpkin Design Oy
Tikkurilantie 148, ovi D18-21
01530 Vantaa

Postin palautustunnus: 673333
Matkahuollon palautustunnus: 9538884

Laitathan palautuksen mukaan täytetyn palautuslomakkeen, tai jos sitä ei ole, voit myös kirjoittaa lapulle nimesi, tilausnumerosi sekä palautettavien tuotteiden tiedot. Näin osaamme yhdistää palautuksen oikeaan tilaukseen.

Lisäohjeet palautuksiin Postin pakettiautomaatin kautta:

Postilla on käytössään kaksi erilaista pakettiautomaattia, uudempi valkoinen automaatti sekä vanhempi sininen automaatti.

Uudemmissa, valkoisissa pakettiautomaateissa on paketit ja palautukset luukku, johon palautusosoitekortilla varustettu paketti pudotetaan.

Vanhemmissa, sinisissä pakettiautomaateissa ei ole paketit ja palautukset -luukkua, vaan asiakas syöttää keskusnäyttöön saman koodin jolla hän on paketin noutanut. Automaatti avaa sopivan kokoisen vapaan luukun jonne asiakas palauttaa lähetyksen.

Sinisiin automaatteihin voi palauttaa vain sinisistä automaateista noudettuja lähetyksiä. Valkoiseen automaattiin voi pudottaa kummastakin noudettuja paketteja, kunhan paketilla on palautuskortti tai helposti koodi.

Voit hakea palautuspaketille myös Helposti koodin alkuperäisellä seurantatunnuksella (JJFI-alkuinen koodi, joka löytyy osoitekortin viivakoodin päältä – kyseessä se osoitekortti, jolla paketti saapui sinulle). Voit syöttää lähetystunnuksen Postin sivuilla ja saat Helposti-koodin, jolla voit tehdä palautuksen: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/


Vaihto

Verkkokaupassamme ei ole vaihtomahdollisuutta. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote meille ja tehdä haluamastasi toisesta tuotteesta/koosta kokonaan uusi tilaus. Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Palautuslomaketta ei ole tai tiedot ovat puutteelliset

Jos vastaanotamme palautuksia, joiden mukana ei ole lähetetty palautuslomaketta tai palautuslomakkeelle ei ole täytetty kaikkia tietoja, emme voi käsitellä palautusta. Jos lähetyksestäsi jostain syystä puuttui palautuslomake, voit täyttää yhteydenottolomakkeen täällä, niin lähetämme sinulle palautusohjeet.

Jos lähetit palautuksesi vajailla tiedoilla tai ilman palautuslomaketta, lähetä lisätiedot palaustasi koskien sekä kuvaus palautuksen sisällöstä jälkikäteen sähköpostitse.