Aarre-jengiTiimin kesäsuosikitAarre-tiimin jäsenet valitsivat kesän uutuuksista omaan tyyliinsä sopivat tuotteet ja stailasivat kolme asukokonaisuutta. Katso alta Pirkkalan toimitiloissa otetut kuvat ja nappaa suosikkijutut kesään.Nimi: HelmiTyötehtävä: Jälleenmyynti, verkkokaupppa ja asiakaspalveluTyyli: "Tärkeintä vaatteissani on ajattomuus, yhdisteltävyys ja korkea laatu. Ostan suuren osan vaatteistani käytettynä. Valitsen trendeistä omaan makuuni sopivat ja yhdistelen niitä kirppis-aarteideni kanssa. Rakastan hameita ja mekkoja, sillä niiden ympärille on helppo rakentaa erilaisia asuja!"Shoppaile Helmin tyyli

Nimi: NinaTyötehtävä: Markkinointi & SuunnitteluTyyli: "Olen rakentanut vaatekaappini sellaiseksi, että jokainen sieltä löytyvä vaatekappale on lempivaatteeni. Tykkään erityisesti vaatteista, joissa on jokin juju ja mitkä on helppo yhdistellä ajattomiin ja simppeleihin vaatekappaleisiin. Omistan myös super paljon erilaisia scrunchieita, joilla asustan etenkin arkiasuni."

Shoppaile Ninan tyyliNimi: IirisTyötehtävä: SoMe & MediaTyyli: "Tyylini kulmakiviä ovat ajattomuus, laadukkuus sekä monikäyttöisyys. Lempivaatteitani kesällä ovat erilaiset mekot, koska ne sopivat kaikkiin kesän menoihin."

Shoppaile Iiriksen tyyli

Nimi: EssiTyötehtävä: Tilaukset & VarastoTyyli: "Vaatteissani tärkeintä on rentous ja monikäyttöisyys. Kengät ovat vaatteiden ohella tärkeä osa tyyliäni. Tämän hetken lempitennarit sopivatkin lähes joka asun kanssa ja ovat tauotta käytössä."

Shoppaile Essin tyyli