Toimitusaika

Varaston muutto ja toimituskatko 13.–23.5.2024

Varastomme on muuttanut uusiin tiloihin 13.–19.5. välisenä aikana ja tämä on aiheuttanut katkon verkkokaupan toimituksiin. Alun perin saamamme tiedon mukaan toimitusten piti alkaa Vantaalta 20.5. Muutosta sekä varastojärjestelmän uudistuksesta johtuen 13.–22.5. välisenä aikana tehtyjä tilauksia päästään kuitenkin lähettämään uudelta varastoltamme tällä tietoa vasta 23.5. Myös palautusten käsittelyissä saattaa edelleen olla pieniä viiveitä. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

-------

Postitamme tilauksia joka arkipäivä, Matkahuollon lähetykset lähtevät meiltä tiistaisin ja torstaisin. Käsittelemme tilaukset pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen jättämisestä. Tilaukset saapuvat perille n. 1-4 arkipäivän kuluessa, pl. tilauspäivä. Ulkomaille toimitusaika vaihtelee maasta riippuen 7-14 päivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme Facebook -sivuillamme sekä verkkokauppamme etusivulla.

Huomioithan, että Posti ja Matkahuolto säilyttävät saapuneita lähetyksiä ainoastaan 7 vuorokautta (viikonloput ja pyhäpäivät sisältyvät tähän seitsemään päivään riippuen noutopisteen aukioloajoista). Pyydämmekin varmistamaan aina ennen tilaamista, että tilauksen yhteydessä annettu puhelinnumero on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille. Eri postitusvaihtoehtoihin voit tutustua alla.

Toimitamme tilauksen tuotteet yhtenä lähetyksenä. Aarrelabel.com ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Mikäli tilattua tuotetta ei pystytä toimittamaan, hyvitämme automaattisesti tuotteen ostohinnan ja ilmoitamme asiasta tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.


Toimitusvaihtoehdot Suomeen

Posti

Posti Kotipaketti 10,90€
Paketti toimitetaan suoraan kotiovellesi. Sinuun otetaan yhteyttä 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä toimitusajan sopimiseksi.

Postipaketti SmartPOST 5,90€
Paketti valitsemaasi pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen, 1-3 arkipäivää lähettämispäivästä.

Posti Pikkupaketti 3,90€,
Pienet tilaukset postiluukusta seurantatunnuksella, 2-5 arkipäivää lähettämispäivästä. Jos tilaus ei mahdukaan postiluukusta, siirtyy se noudettavaksi lähimpään Postin palvelupisteeseen.

Matkahuolto

Lähellä-paketti 5,90€
Tilaa paketti valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen tai noutopisteeseen. Paketti on perillä 2-5 arkipäivää lähetyksen jälkeen.

Nouto

Nouto liikkeestä 0,00€
Teemme yhteistyötä Pukimo -myymälän kanssa, joka sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa (Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä, 050 3620412). Pukimo lähettää sinulle tekstiviestin kun tilaus on valmiina, tilaus ei ole heti noudettavissa! Tilaus on noudettavissa Pukimosta keskimäärin n. kahden arkipäivän kuluttua.

Jos et saanut seurantakoodia automaattisesti sähköpostiisi, voit tiedustella sitä täyttämällä yhteydenottolomakkeen täällä.

Ahvenanmaa

Toimitamme tilaukset Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa. Valitse kassalla toimitusmaaksi Ahvenanmaa, jonka jälkeen toimitus muuttuu verottomaksi. Tilaaja maksaa arvonlisäveron Åland Postille sen saavuttua Ahvenanmaalle.


Toimituksen seuranta

“Tilaus valmis” sähköpostin mukana toimitetaan seurantatunnus lähetyksellesi, jolla voit seurata pakettiasi.

Jos jostain syystä et saanut sähköpostilla seurantatunnusta, voit tiedustella sitä yhteydenottolomakkeella täällä. Kaikki lähetysvaihtoehtomme ovat seurattavia, jolloin hukkumisriski on hyvin pieni.

Emme vastaa Postin/Matkahuollon toiminnasta johtuvista viivästyksistä toimituksissa tai Postin/Matkahuollon virheellisistä toimituksista.


Saapumisilmoitus

Saapumisilmoitus lähetetään sinulle oletuksena tekstiviestillä kun pakettisi on saapunut noudettavaksi postiautomaatista tai postin noutopisteestä. Jos tekstiviestiä ei kuulu normaalien toimitusaikojen sisällä, kannattaa myös tarkistaa tilauksen yhteydessä ilmoitettu sähköposti. Jos puhelinnumero on ollut virheellinen, saattaa Posti laittaa saapumisilmoituksen myös sähköpostiisi. Emme vastaa virheellisesti kirjoitetuista puhelinnumeroista ja siitä johtuneesta saapumisilmoituksen katoamisesta.


Noutamaton lähetys

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, palautamme automaattisesti rahat tilatuista tuotteista, pl. postikulut. Emme siis palauta postikuluja noutamattomille tilauksille.

Jos tilaus on tehty postikuluitta (olet käyttänyt kuponkia, jolla saat ilmaiset toimituskulut tai tilauksen arvo on ylittänyt 150 eur ym. rinnastettavissa oleva tilanne), vähennämme palautuksesta 5,90 eur noutamaton lähetys -kulun korvaukseksi noutamattomasta lähetyksestä meille aiheutuvista kuluista.

Emme lähetä noutamattomia tilauksia uudelleen. Jos haluat vastaanottaa tilatut tuotteet uudelleen, voit tehdä uuden tilauksen verkkokauppamme kautta. Tilaajan väärin ilmoittama puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite voivat johtaa siihen, että saapumisilmoitus ei ole mennyt perille ja tilaus on tästä johtuen palautunut meille noutamattomana. Pumpkin Design Oy on oikeutettu perimään noutamaton lähetys -kulun (5,90 eur) myös siinä tilanteessa, jos saapumisilmoitus ei ole mennyt perille tilaajan ilmoittamista puutteellisista tiedoista johtuen tai muista yrityksestä riippumattomista syistä.

Huomioithan tilatessasi Postin ja Matkahuollon säilytysajat (7 vrk Postin ja Matkahuollon palvelupisteet sekä automaatit) ja varmistat, että olet paikalla noutamassa tilaustasi. Pumpkin Design Oy ei vastaa matkojen ym. muiden menojen seurauksena noutamatta jääneistä tilauksista.