Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankissa, pankki- ja luottokortilla, mobiilimaksutavoilla, laskulla ja Paypalilla. Alla lisätietoa kaikista maksutavoista.

 Klarna lasku

Osta nyt, maksa jälkikäteen! Maksuaika on 30 vuorokautta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat Klarnalta sähköpostitse ohjeet laskun maksamiseen. Voit tarkastella laskujasi myös Klarnan sovelluksessa. Lue lisää Klarnan maksa myöhemmin -maksutavasta.Klarna joustava erämaksu

Kun haluat maksaa ostoksesi erissä, valittavanasi kassalla on Klarnan joustava erämaksu. Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain (alkaen 1/100 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 € /kk). Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin. Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Lue lisää Klarnan joustavasta erämaksusta.

Tutustu tarkemmin Klarnan yleisiin luottosopimusehtoihin.Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Tuotteiden vaihto- ja palautustilanteessa hyvitämme rahat takaisin tilillesi Paytrailin kautta.Pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express)

Verkkokaupassamme maksaminen onnistuu myös pankki- ja luottokortilla. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Pumpkin Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan, Paytrailin tietosuojaseloste.Mobiilimaksutavat (MobilePay, Siirto, Pivo ja Apple Pay)

Voit valita maksutavaksi myös mobiilimaksun. Mobiilimaksamiseen liittyvän palvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj toimii MobilePay, Siirto, Pivo tai Apple Pay -maksutavoilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Pumpkin Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Tuotteiden vaihto- ja palautustilanteessa hyvitämme rahat takaisin tilillesi Paytrailin kautta.


Paytrailin yhteystiedot:

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 02 07 18 1830

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan, Paytrailin tietosuojaseloste.PayPal

Voit valita maksutavaksi myös PayPal -maksun. Sinut ohjataan tilauksen lopuksi suoraan PayPalin sivuille suorittamaan maksutapahtuman. Jos olet uusi PayPalin käyttäjä voit luoda oman PayPal -tilin. Jos teit maksun PayPalin kautta ja palautat tuotteita, palautamme rahat suoraan PayPal tilillesi.